Lagbanner
King stannar i Coventry
Marlon King stannar i Coventry!

King stannar i Coventry

En viktig pusselbit inför kommande säsongs lagbygge är Marlon King och han kommer spela vidare i Coventry.

Marlon King stannar i Coventry vilket är ett oerhört viktigt och glädjande beslut. En av Andy Thorns första åtgärder som ny manager för klubben var att erbjuda King ett nytt kontrakt och nu är man muntligen överrens om en förlängning och kontraktet kommer skrivas på efter semestern. Det är i dagsläget oklart hur kontraktet ser ut men ryktesvis rör det sig om ett tvåårskontrakt.

King själv har tidigare uttryckt sin glädje över att han fick chansen att väcka liv i karriären igen hos Coventry och att han stannar kan vara en del i "återbetalningen" av det. Fjolårets prestation lovar gott inför fortsättningen och hans 14 mål på 24 matcher gjorde honom till skyttekung i laget och blev även fansens val i kategorin årets spelare.

Ordföranden Ken Dulieu är av förståeliga skäl nöjd och säger till hemsidan; "Vi har lovat fansen att göra allt i vår makt att behålla våra bästa spelare i klubben och detta är ett steg i den riktningen. Vi har hela tiden hoppats att han ska stanna och har jobbat hårt tillsammans med Andy Thorn för att det ska ske."

Janne Wennerstrand2011-06-03 14:41:00
Author

Fler artiklar om Coventry