Lagbanner
Kort Matchrapport Coventry vs Stevenage
David McGoldrick var den ende som försökte, när resten av gänget återigen vek ner sig.

Kort Matchrapport Coventry vs Stevenage

Stevenage stod för motståndet denna eftermiddag på Ricoh Arena. Matchen sändes på TV och vi alla trogna Coventryfans vet då att det oftast slutar med förlust. 



Coventry City ställde upp med följande lag:

Målvakt:
Joe Murphy

Högerback: Jordan Clarke

Mittbackar: Kevin Edjenguele och Richard Wood

Vänsterback: Chris Hussey ( Cody MacDonald )

Högermittfältare: Carl Baker

Innemittfältare: Steven Jennings och Adam Barton ( Conor Thomas )

Vänstermittfältare: Kevin Kilbane

Anfallare: David McGoldrick och Steven Elliott ( Callum Ball )

Bänken: Dunn, Malaga, Daniels, McSheffrey, MacDonald, Ball, MacDonald


1 halvlek:

Coventry City tog ledningen i den 11 minuten, efter att tagit emot bollen på kanten och drivit in mot mitten och avlossat ett skott som var helt otagbart för målvakten. Tyvärr så dröjde det inte alltför länge innan Stevenage i den 21 minuten kvitterade genom Robin Shroot. Målet tillkom på en kontring, efter att Adam Barton slarvigt tappat bollen på mittplan. Coventry avslutade sedan första halvlek starkt och hade faktiskt två bollar till i nät. Tyvärr så dömdes båda målen bort. Var av det ena målet borde ha godänts av linjdomare för på repriserna såg man att Steven Elliott helt klart var i linje med backlinjen.



2 halvlek:



Andra halvlek fortsatte i samma stil som i första. Coventry ägde bollen och skapade några lägen och Stevenage satsade på bra försvarspel och kontringar. Just en kontring i 70 minuten ledde till att Stevenage skaffade sig en hörna som man i sin tur förvaltade på bästa sätt. Målskytten var Marcus Haber efter horribelt försvarspel av Jordan Clarke som tappade sin markering vid första stolpen. 1 - 2 till Stevenage slutade matchen och krisen blir allt djupare för Coventry City.


Matchens lirare i Coventry City denna dag blir helt klart David McGoldrick. Tyvärr så gjorde tränare Richard Shaw ett misstag när han flyttade ut David McGoldrick till vänsterkanten för att göra plats för Cody MacDonald längst fram i andra halvlek, när vi jagade en 2 - 2 kvittering. Alla såg att David var het idag och då skall man inte flyttas ut på kanten utan då skall man hålla till centralt längst fram.


Matchstatistik:

Mål

Coventry City 1 - Stevenage 2

Bollinnehav

Coventry 61 % -  Stevenage 39 %

Avslut på mål

Coventry 16st -  Stevenage 10st

Frisparkar

Coventry 16 -  Stevenage 9



 

Peter Karlsson2012-09-13 01:55:00
Author

Fler artiklar om Coventry