Lagbanner
Coventry City återvänder till staden Coventry och The Ricoh Arena
Fullt hus den 5 september?

Coventry City återvänder till staden Coventry och The Ricoh Arena

Dagen är äntligen kommen, "The boys are back in town" Fredagen den 5 september inträffar det vi alla Coventry City fans väntat på. Vårat kära Coventry City tar emot Gillingham på The Ricoh Arena kl 20:45. Inget mera Northampton och inget mera spel på The Sixfield Stadium.

Idag på förmiddagen kom äntligen nyheten vi alla Coventry City fans väntat på. Coventry City återvänder till The Ricoh Arena. Detta efter att Coventry City och ACL som driver arenan kommit överens om ett avtal på 2 år med en option på ytterligare 2 år. Vad som ingår i avtalet vill parterna inte berätta mer än att båda parterna är nöjda med att ett avtal skrivits och att klubben kommer tillbaks till staden Coventry och sina fans som varit utan klubben i över 1 år.

Återkomsten kommer sändas på Sky Sport den 5 september och matchen startar 20:45 framför en publik som kämpat i ett år för att få klubben tillbaka genom att ha bojkottat alla hemmamatcher förra säsongen då man spelade i Northampton på The Sixfield Stadium ca 5 mil från staden Coventry.

Här kan ni läsa hela uttalandet från klubben

http://www.ccfc.co.uk/news/article/coventry-city-return-ricoh-arena-announcement-210814-1849840.aspx


Play Up Sky Blues!
 

Peter Karlsson2014-08-21 23:03:12
Author

Fler artiklar om Coventry