Lagbanner

Coventry presenterar 5 st nya spelare

Danny Swanson, mittfältare

Steven Pressley lyckades locka hit Danny Swanson från Peterborough. Han satt på ett utgående kontrakt och trots att Peterborough ville förlänga hans kontrakt valde Danny att skriva på för Coventry City istället. Steven Pressley beskriver honom som en snabb och teknisk yttermittfältare men att han också kan spela som en central offensiv mittfältare. Då Franck Moussa valt att lämna oss för Charlton i The Championship så är Danny tänkt att fylla tomrummet efter Franck Moussa. Noterbart är att Franck Moussa gjorde hela 14 mål förra säsongen för Coventry City, så han har verkligen en tuff uppgift framför sig.

Jim O´Brien, mittfältare


Ytterligare en yttermittfältare som Steven Pressley lyckats locka hit med utgående kontrakt med sin förra klubb Barnsley. Steven Pressley beskriver honom som en snabb och hårt jobbade yttermittfältare som kommer att passa in perfekt i Stevens fotbolls filosofi som handlar om hög press och snabba omställningar från försvar till anfall.

Reda Johnson, försvarare

Reda är en riktig " Beast" enligt Steven Pressley och kommer enligt honom lösa Coventry CItys försvarsproblem vid fasta situationer. Reda Johnson kan både spela vänsterback och mittback och kommer gratis ifrån Sheffield W då han också satt på utgående kontrakt och valt att skriva på för Coventry CIty.

Ryan Allsopp, målvakt

Ingick i dealen som Coventry City förhandlade fram när man sålde Callum Wilson till Bournemouth för 2,5 miljoner pund + klausuler. Ryan är en ung lovande målvakt enligt Steven Pressley och är tänkt att slåss med Lee Burge om rollen som första målvakt i Coventry City, då man tappat den rutinerade Joe Murphy till Huddersfield. Noterbart är att Ryan Allsopp endast är på lån fram till 1 januari 2015.

Mohamed Coulibaly, mittfältare

Ingick han också i dealen av försäljningen av Callum Wilson till Bournemouth. Steven Pressley beskriver honom som en lovande och teknisk spelare som både kan spela yttmittfältare samt släpande anfallare. Även han är endast på lån fram till den 1 januari 2015.


 

Thomas Lagerqvist2014-07-12 15:37:19
Author

Fler artiklar om Coventry