Lagbanner
Genomgång av spelartruppen, ANFALLARE
Vem fyller tomrummet efter Callum Wilson?

Genomgång av spelartruppen, ANFALLARE

Här kommer en kort genomgång hur läget ser ut i truppen just nu och vi fortsätter nu med våra anfallare

Anfallare

Shaun Miller: Steven Pressley signade Shaun ifrån Sheffield United på fri transfer i juli månad. Tanken är att han skall ersätta Callum Wilsons snabbhet och djupledslöpningar. Steven Pressley tror mycket på Shaun och han har imponerat på försäsongen med sina löpningar och avslut.

Kommentar: Tanken att Shaun Miller skall kunna ersätta Callum Wilsons målskörd är i mina ögon skrattretande. Vart är värvningen av en etablerad skyttekung? Vi fick hela 35 miljoner kr plus bonusar om specifika saker uppnås av Callum Wilson i Bournemouth. ÄR detta det bästa vi kan hitta på spelarmarknaden dessutom kom han kontraktlös hit....

Marcus Tudgay: Efter att ha imponerat på provspel så valde Steven Pressley att signa Marcus på 1 års kontrakt. Tanken är att han skall ersätta Leon Clarke som länk mellan försvar till anfall. Steven Pressley säger sig vara helt säker på att Marcus kommer att lyckas med detta. Jag är tveksam...

Kommentar: Visst killen har rutin och är en bra bollmottagare. Men någon skyttekung är han inte?! Leon Clarke gjorde hela 16 mål förra säsongen och Callum Wilson 22 st. Framtiden får utvisa men tror han får svårt att fylla det tomrummet efter Leon Clarke...

Josh McQuoid: Kom som en del av dealen som tog Callum Wilson till Bournemouth. Josh kommer att vara på lån här i 6 månader och Steven Pressley sägs vara riktigt nöjd med denna värvning. Steven beskriver Josh som en spelare som både kan spela som anfallare men även som yttermittfältare.

Kommentar: Josh McQuoid är ingen namn som får mig att jubla precis. Men Steven sägs vara nöjd med värvningen så vi får väl hålla tummarna att killen leverar.

George Thomas: Ung kille som är fostrad i Coventrys ungdomsakademi. Har imponerat på försäsongen med sina löpningar och arbetsvilja. Steven Pressley säger att George kommer att ha en ljus framtid i klubben men att det kan vara för tidigt för den 17 åriga killen att spela något denna säsong.

Kommentar: Underbart att se att framtiden ser ljus ut när det gäller anfallstalanger i Coventry City. Men som Steven säger så kommer George mest husera i U21 laget denna säsong.

James Maddison: Ung kille som är fostrad i Coventrys ungdomsakademi. Har imponerat på försäsongen med sina löpningar och otroliga tekniska fötter. Steven Pressley säger att James kommer att ha en ljus framtid i klubben men att det kan vara för tidigt för den 17 åriga killen att spela något denna säsong.

Kommentar: Underbart att se att framtiden ser ljus ut när det gäller anfallstalanger i Coventry City. Men som Steven säger så kommer James mest husera i U21 laget denna säsong.

Peter Karlsson2014-08-08 21:15:55
Author

Fler artiklar om Coventry