Lagbanner
Inför MK Dons vs Coventry City
Närmare 5000 Sky Blue fans väntas ta sig till matchen idag borta MK Dons

Inför MK Dons vs Coventry City

Coventry City beger sig idag till London för att möta MK Dons och Steven Pressley hoppas att man kan fortsätta sin fina form genom att återvända med 3 poäng inför närmare 5000 Coventry fans som gör resan söderut till London.

Läget i truppen
Steven Pressley meddelande på fredagens presskonferens att han i stort sett har en skadefri trupp inför matchen mot MK Dons till sitt förfogande. Dem som saknas är Danny Pugh som blev skadad i matchen mot Cardiff förra veckan, Danny väntas vara borta i 2-3 veckor till. Sedan har vi de icke önskade spelarna Carl Baker och Adam Barton som båda dras med problem med ljumskarna men som ändå inte hade varit med då dem inte har någon framtid i klubben enligt Steven Pressley.

Formen
Då vi besegrat Sheffield United förra lördagen och kryssat mot Barnsley i tisdags så borde lagmoralen vara på topp då både Sheffield och Barnsley tippats till att vara med i toppen när säsongen skall summeras i Maj månad. Egentligen borde det ha varit 2 vinster då man hade mängder med chanser mot Barnsley men ändå bara spelade 2 - 2. Båda målen släpptes in på fasta situationer och det är något som Steven Pressley säger att dem måste bli bättre på. Gör man två mål framåt så skall man ta 3 pinnar enligt honom, så känslan är att man har tränat försvarspel på fasta situationer denna vecka mån tro?

Startelva
Tror inte Steven Pressley ändrar om allt för mycket till denna match. Kanske väljer han att starta med Shaun Miller istället för Josh McQuoid på topp då han vill ha mer snabba löpningar i djupled då man spelar på borta plan?

                                                                                   Allsopp

                                                                      Willis  -  Webster  -  Johnson

                                                            Clarke                 Fleck                   Haynes

                                                                              O´Brien    Swanson

                                                                           
                                                                                 Tudgay  -  Miller


Slutresultat
Tror vi ska vara glada om vi tar en poäng då MK Dons imponerat i säsongsinledningen och är starka hemma. Så mitt tips blir 2 - 2 då vi gör mycket mål framåt men tyvärr också läcker mål bakåt tyvärr.

Så slutade matchen förra säsongen
MK Dons 1 - 3 Coventry City, målen ser du nedan.
https://www.youtube.com/watch?v=1RFpaIpqBv8

PUSB!
                                                                    





 

Peter Karlsson2014-08-23 14:11:02
Author

Fler artiklar om Coventry