Lagbanner
Sky Blue Heaven Vol 1

Sky Blue Heaven Vol 1

Här kommer ni att kunna följa vad som har hänt under veckan hos Coventry City. Artikel kommer att komma varje torsdag är meningen. Innehållet kommer va allt från U18-laget till senaste nytt gällande vårat kära Coventry City. Häng med på resan vet ja!!

Joy Seppala ger sin första offentliga intervjuv sedan hennes bolag SISU tog över ägandet av klubben 2007

Här kommer en kort sammanfattning av intervjuven av Joy Seppala.

  • Coventry City kommer inte återvända till The Ricoh Arena förräns man blir kallad till möte med ACL som äger arena och att mötets huvudagenda är en försäljning av arenan till Coventry City. 
  • Joy Seppala är noga med att poängtera att planen kvarstår när det gäller att spela på The Sixfield Stadium mellan 3 - 5 år tills den nybyggda arenan skall stå klar.
  • Den nya arenan kommer inte ligga innaför kommunens gränser. Detta pga att  den pågående tvisten med ACL och Coventry kommun. Joy Seppala menar att det är dött länge mellan parterna och hon menar på att kommunen aldrig kommer tillåta SISU bygga en ny arena inom deras kommungränser.
  • Joy Seppala anser att Coventry City måste äga sin egen arena och få tillgång alla dess tillgångar den generar. Hon menar också på med dem nya Fair Play reglerna som börjat gälla att detta är ett måste för att överleva och växa som klubb.
  • Fansen är dem som kommer i kläm när det gäller tvisten mellan Coventry City och ACL och ägande rätten till The Ricoh Arena menar Joy Seppala.
  • Vi har dem ekonomiska resurserna för att klara av förlusterna av att spela 5 mil utanför Coventry och The Sixfield Stadium i Northampton. Hon syftar då på det sviktande publikintresset för tillfället. Förra hemma matchen lockande endast 2000 åskadare.
  • Vi i styrelsen anser att detta är en nystart för klubben och att klubben kommer på sikt att må bra av denna drastiska åtgärd man gjort. Hon syftar då på att man delar hemmaarena med Northampton FC medans en nya arena skall byggas
  • Steven Pressley kommer att vårt fulla stöd när det gäller att stärka klubben samt investeringarna han vill göra när det gäller ungdomsakademin.
  • Steven Pressley är rätt man för att föra klubben mot uppflyttning och hyllar samtidigt hans syn på att styra klubben från topp till tå.
För att läsa hela intervjuven klicka här http://www.coventrytelegraph.net/news/coventry-news/coventry-city-fc-owner-joy-6096912


Steven Pressley säger följande inför matchen mot Brentford på söndag

" Det var ett bakslag mot Port Vale. Men en del av dem unga spelarnas utveckling är att ha dessa motgångar och att hitta rätt sätt att agera. Vi kommer att visa det svaret i helgen mot Brentford."

För att läsa hela intervjuven med Steven Pressley klicka här http://www.coventrytelegraph.net/sport/football/football-news/coventry-city-boss-steven-pressley-6096774




Läget i laget inför helgens match är följande:

Carl Baker, Billy Daniels och Adam Barton är alla osäkra kort inför helgens ligamatch enligt Steven Pressley. Då truppen är väldigt tunn hoppas jag innerligt att åtminstone Carl Baker kommer bli spelklar till helgen.

För att läsa hela intervjuven gällande truppen klicka här http://www.ccfc.co.uk/news/article/were-monitoring-bakers-situation-pressley-1078187.aspx


Avslutningsvis vill jag bara nämna att Franck Moussa troligen gjorde säsongens mål i förslut matchen mot Port Vale. Klicka på länken och njut http://www.youtube.com/watch?v=MsjhMoltQKY




Tack och på återseende! PUSB!

Peter Karlsson2013-09-26 17:51:29
Author

Fler artiklar om Coventry