Lagbanner
Sky Blue Heaven Vol 2

Sky Blue Heaven Vol 2

Här kommer ni att kunna följa vad som har hänt under veckan hos Coventry City. Artikel kommer att komma varje torsdag är meningen. Innehållet kommer va allt från U18-laget till senaste nytt gällande vårat kära Coventry City. Häng med på resan vet ja!!






Coventry City förlänger med sin målspruta

Callum Wilson har idag valt att skriva på ett nytt kontrakt som sträcker sig fram till 2015+1 år. Alla är överlyckliga över detta i Coventry City men gladast är nog skotten Steven Pressley ( våran tränare )
Detta är ett av många tecken på att Coventry City har valt satsa på spelare från sina egna led. Jordan Willis, Jordan Clarke samt Aaron Phillips har också valt att förlänga sina kontrakt med klubben. Alla födda är och uppvuxna i Coventry.


Coventry City sitter i långt gångna förhandlingar med våra två största talanger i spelartruppen

Både Connor Thomas samt Cyrus Christie har utgående kontrakt efter säsongen. Då båda gjort en väldigt bra säsong framförallt Cyrus Christie så har man nu valt att inleda förhandlingar med båda spelarna. Gissar att kontrakten hamnar på 2+1 år. Då detta är samma avtal alla andra spelare fått som klubben valt att förlänga med denna säsong.


Skador i truppen

Både Billy Daniels, Jordan Willis samt Cyrus Christie är alla skadade. Den spelare som är närmast till comeback är Cyrus som eventuellt kommer att sitta på bänken hemma mot Notts County på lördag.


Tottenham är ute efter Cyrus Christie

Enligt Steven Pressley är Tottenham ute efter Cyrus Christie. Man har varit och kollat på honom 3 ggr och bör nog vara imponerande av hans insatser. Om Coventry City inte är med i toppen av tabellen vid Januari fönstret , så är nog risken ganska stor att Cyrus Christie försvinner i vinter, likaså gäller Conor ThomasWigan verkar vara intresserade av honom.


Joy Seppala och Ann Lucas skall träffas inom 2 veckor och inledda förhandlingar om en återkomst till Ricoh Arena och Coventry

Som vi alla vet så spelar Coventry City sina hemma matcher 5 mil utanför stadens gränser. Hemma arenan heter numera Sixfield stadium och ligger i Northampton........... Men efter diverse pajkastningar fram och tillbaka mellan klubbens ägare Joy Seppala och kommunalfullmäktige i Coventry Ann Lucas, så verkar det som att stridsyxan lagts på hyllan då dem skall träffas inom 2 veckor och inleda eventuella förhandingar gällande en återkomst till våran vackra arena Ricoh Arena i Coventry. Men som sagt sista ordet är nog inte sagt i denna fadäs så hoppa inte av glädje än mina kära kamrater.

För att läsa om arenafrågan klicka här: http://www.coventrytelegraph.net/news/coventry-news/time-running-out-sisu-want-6257043 Ann Lucas version av det hela!

Officiellt uttalande av klubben gällande mötet kan du läsa här: http://www.ccfc.co.uk/news/article/club-statement-311013-1147088.aspx Joy Seppalas svar!






Slutligen så vill jag påminna alla att Coventry City möter AFC Wimbledon i FA Cupens första omgång. Matchen spelas den 8 november på en fredag och kommer att kunnas streamas på nätet, då den kommer sändas i brittisk tv.




PUSB!

 

Peter Karlsson2013-10-31 19:06:00
Author

Fler artiklar om Coventry