Försäsongen sommaren 2017 - Vinst mot Stoke, förlust mot Quorn
Försäsongen är i gång!

Redaktionen rapporterar från försäsongen.

Senaste uppdateringen i rött.

2017-07-11 – Kidsgrove (B) 2-7 (v)
Crewe körde över Kidsgrove med en tydlig seger, Kirk gjorde ett fint hat-trick på de första 30 minuterna och dessutom fick nyförvärvet Porter göra sina två första mål för Crewe. Övriga målskyttar Cooper och Lowery

2017-07-11 – Buxton (B) 1-3 (v)
Resten av truppen fick ta sig an Buxton och även där blev det vinst, mål av Reilly och nyförvärvet Walker såg till att spelarna fick åka hem med en seger.

2017-07-18 – Barrow (B) 0-0 (o)
Crewe ställde upp med en stark uppställning med fyra av fem nyförvärv i startelvan men lyckades trots det inte göra något mål. Barrow har ett storväxt lag och skapade några halvchanser på fasta situationer men kom hller inte nära något mål.

2017-07-19 – Alsager (B) 1-1 (o)
Den del av truppen som inte fick så mycket speltid under matchen mot Barrrow fick i stället chansen mot Alsager. Rapporter säger att det var en svängig match i ganska så högt tempo. Crewes mål kom i den 53:e minuten och gjordes av Owen Dale.

2017-07-22 – Bury (B) 1-1 (o)
Crewe spelade återigen oavgjort, denna gång mot L1-motstånd i alla fall. Crewe ställde upp med en hyfsat stark startelva, unge Pickering fick starta som vänsterback i stället för Bakayogo men i övrigt så gott som ordinarie spelare. Crewes mål kom redan efter nio minuter, Cooper fick in et bra inlägg som Walker skarvade rakt in i mål. Burys kvittering kom sent, det dröjde till den 85:e minuten innan veteranen Beckford nickade in 1-1.

2017-07-25 – Macclesfield (B) 3-0 (f)
En hyfsat ordinarie startelva fick förtroendet mot Macclesfield men det hjälpte inte, Macclesfield vann med klara 3-0 där 1-0 kom på straff. Crewe hade svårt att skapa några klara chanser enligt rapporterna men Macclesfield var desto mer effektiva.

2017-07-26 - Bala Town (B) U23-laget - 4-2 (f)
U-23 laget fick ta sig an det walesiska amatörlaget Bala Town men trots en ledning i halvtid med 2-1 (Crewes mål av Dale och Griffiths) så kunde man inte stå emot i den andra halvleken.

2017-07-30 – Stoke (H) 3-1 (v)
Crewe ställde upp med en 3-4-3 uppställning där Ainley, Dagnall och Porter fick utgöra anfallstrio. Stoke mönstrade sitt U-23 lag så det var inte det bästa motståndet men Crewe gjorde en solid insats och vann med 3-1 efter mål av Cooper, Porter och Nolan. Stoke gjorde ett sent reduceringsmål när mittfältaren Waddington drog in ett långskott.

2017-07-31 – Quorn (B) – U23-laget 3-1 (v)

Crewes yngre spelare fick ta sig an non-league laget Quorn men det gick inte så bra, förlust med 3-1 där Crewes mål gjordes av Finney.

2017-08-07 - Whitchurch Alport (B) U23-laget.