Inför Wolves-Watford

Inför Wolves-Watford

Match torsdag kväll

Glöm inte att Wolves spelar ikväll torsdag. Ganska udda speldag, men det är alltså en, från i december, uppskjuten match som nu klämts in.

Wolves vs Watford på Molineux.
Kickoff 20:30, svensk tid.

Wolves har tyvärr underpresterat rejält senaste matcherna och det blir spännande att se om trenden kommer vändas nu eller om Bruno Lages kritiska utspel fått ännu mer motsatt effekt.

Watford ligger på nedflyttningsplats, men observera deras bortafacit senaste två månaderna. Resultaten 1-1, 0-0, 1-0, 0-1 och 0-0 senaste fem bortamatcherna tyder på att man faktiskt kan stänga igen bakåt. Att Wolves är något sämre hemma än borta, och bara nätat i två av de senaste sju hemmamatcherna, skall också tas med i beräkningarna när man försöker sig på att tippa denna ovissa match.   Det lutar starkt åt att matchen slutar 0-0, faktiskt.  Men tippar ändå 3-2.

Personliga minnen?  Njaä. Såg Watford borta mot Ränneslöv utanför Laholm för en massa år sedan, men det räknas väl inte.

Team news?  Svårt att räkna ut startelvan denna gången, då de som spelat senaste matcherna har underpresterat men samtidigt har vi en del spelare som återkommit från skador och inte riktigt håller för 90 minuter. Eller summerat: Alla utom Semedo är friska, men ingen är i form.



 

Magnus Bengtsson2022-03-10 15:38:14
Author

Fler artiklar om Wolves