Klubben försöker reglera det biljettkaos som uppstått
Enorm efterfrågan av matchbiljetter på Emirates Stadium.

Klubben försöker reglera det biljettkaos som uppstått

Att det är tufft att få tag på biljetter till Arsenals matcher.. Jo, det är sant. 
Jävla Artéta att ha skapa ett sådant tryck runt arenan att  det är fullkomligt omöjligt att få tag på biljetter utan att hosta upp tusenlappas tusenlapp och i bästa fall sitta med skymd sikt bakom en stolpe och frysa en novemberkväll när man möter ett skräplag. Tidigare kunde man köra via Arsenal Sweden med "vinst varje gång" och veta att man varje år kunde åka på åtminstone en match. Då var tilldelningen 60-talet biljetter per match och låg man bara på låset när biljetterna släpptes så var chansen stor. Nu söker 3-400 personer 20 biljetter och det känns rätt hopplöst.
Samtidigt vill klubben ha en full arena och man inser att det faktisit sitter några personer i sektion 44, plats 123 som inte alltid är där och då gapar det tomt. Inte bra. Nu tar man tag i detta och har tryckt upp 24 stycken säsongsbiljetts-innehavare mot väggen och tvingat av dem kortet, ty de har inte varit på minst 17 av 22 matcher under året. Nu plockar man kortet ifrån dem. 
På samma sätt strippar man ytterligare 54 stycken säsongskortsinnehavare och över 20,000 medlemmar från biljetter efter att de försökt få tag på biljetter på ett obskyrt sätt.

Nästa år skall säsongskortsinnehavarna vara på matcher 20 av 23 stycken. Man kommer också att införa ett mindre lotteri där man kan lättare få tag på biljetter. Söker man hela tiden och missar så ökar chansen att få en biljett. 

Kanske, kanske står man där igen under säsongen. 

 

Magnus Falk2024-07-08 15:52:00
Author

Fler artiklar om Arsenal