Leicester City 2-2 Coventry City (2-0)
Andy King gjorde två mål.

Leicester tappade två viktiga poäng hemma mot Coventry, efter en klar 2-0 som tappades.

Leicester gick utan vänsterbacken Bruno Berner som skadade sig på uppvärmningen. Ryan McGivern ersatte Berner, Wayne Brown började på bänken, Michael Morrison tog hans plats. Annars oförändrat.

Det var Leicester som tog övertaget, 1-0 kom redan efter tre minuters spel då Andy King nättade. Leicester avancerade ännu mer och 2-0 kom en kvart senare och det var King igen som nickade bollen i mål från Gallaghers inkast. Det var mycket Leicester den första halvleken då man hade mer än 60% av bollinnehavet. Efter trettio minuter så satte Coventry fart, ingen utdelning. Halvleken passerade och det stod 2-0 till hemma laget.

Men det var Coventry som öppnade friskt och reduceringen kom efter 54 minuters spel då James McPake satte bollen i mål. Leicester spelade dåligt inledningsvis, då man säkert trodde att vinsten var i hamn. Coventry avancerade ännu mer, kvitteringen kom inte tack vare en stor spelade Jack Hobbs i Leicester. Nigel Pearson ville behålla ledningen, han byte av Gallagher mot Kermorgant, han försökte också täta till försvaret då Wayne Brown ersatte Nolberto Solano. Coventry var flera gånger mycket nära Leicester vaknade och försökte men det var Coventry som var bättre. I den 86.e minuten var 2-2 ett faktum, Gary Deegan med målet. En anonym (för dagen) Martyn Waghorn klev och av in kom "Big Steve" (Steve Howard). matchen gick in på tilläggs minuter, och efter 94 minuter var matchen slut.

En match där Leicester var bättre i den första och Coventry i den andra halvleken slutade rätt välförtjänt 2-2 efter en stark comeback av Coventry, Leicester 2-2 Coventry.