Leicester - Everton 1-1
Mavididi poängräddare för Leicester.

Leicester och Everton delade på poängen i lördagens drabbning på King Power Stadium.

Det var allt annat än bra vädermässiga förutsättningar under gårdagens match i East Midlands. Åska, skyfall och en uppskjuten halvlek senare så stod det klart att vardera lag får en poäng.

Everton inledde matchen bäst och dominerade stora delar av första halvleken.

Ledningsmålet via Iliman Ndiaye kom i den 13:e minuten och därefter, i takt med att regnet ökade för varje minut, kom Leicester aldrig in i matchen.

Slarvigt, fantasilöst och orkeslöst skulle vara tre ord för att sammanfatta Leicester insats under de första 45 minuterna.

I den andra halvleken jobbade sig hemmalaget sakta in i matchen. Men det dröjde till den 73:e minuten innan Stephy Mavididi höll sig framme efter en hörna och satte 1-1. Engelsmannens andra på för säsongen.

Leicester tog sedan över matchbilden och skapade lägen till att avgöra. Men ingen utdelning på målchanserna.

Matchen slutade 1-1, och det är svårt att inte vara besviken. Hade hoppats att vi kunnat styra matchen bättre mot ett under säsongsstarten svagt Everton.

Ligacupen väntar på tisdag innan Leicester reser till huvudstaden för att ta sig an Arsenal. Ser man fram emot den matchen? Hmm...