Lagbanner
Kommentarer efter säsongsavslutningen

Kommentarer efter säsongsavslutningen

Liverpool avslutade säsongen i storartad stil och besegrade Newcastle med 4-1 på bortaplan. Ett flertal aktörer var nöjda över hur säsongen 19/20 avslutades och blickarna verkar redan vara inställda på att försvara titeln nästkommande säsong.

”Den fotbollsliga delen under året har varit exceptionellt bra, vi tog 99 poäng. Vi tänker oss att det startade den 1 juni 2019 för det var datumet för vår sista match förra säsongen, men för oss var det även starten som inledde en mycket speciell tid. Efter det har vi vunnit europeiska supercupen, klubblags-VM och nu har vi vunnit Premier League. Det är exceptionellt bra. Nittio-nio poäng i år efter att ha tagit 97 poäng förra säsongen, det är fantastiskt. Grabbarna har visat att de kan spela på en  nivå som är bättre än alla andra och det var det som krävdes, vilket vi visste innan säsongen. De har nästintill presterat på en perfekt nivå och det är därför vi har 99 poäng. Den här säsongen kommer jag alltid att komma ihåg.”

- Jürgen Klopp, till liverpoolfc.com. 



”Höjdpunkten var att vinna Premier League. Det har varit en dröm för mig och för alla i denna vackra klubb. Det är enastående och det ger oss motivation till att arbeta ännu hårdare nästa säsong och försvara titeln. Det kommer att bli tufft, många lag kommer att bli bättre och de kommer att vara extra motiverande att slå oss.  Men vi kommer att fokusera på en match i taget, vilket vi ha gjort denna säsong och förhoppningsvis kan vi hålla samma nivå nästa säsong. Det kommer att bli en ny utmaning, men vi ser alla framemot det.”

- Virgil van Dijk, till liverpoolfc.com. 




“Ett perfekt sätt att avsluta säsongen på! Nu är det dags för vila och för att njuta av det vi har åstadkommit – innan vi kommer tillbaka, hetare än någonsin, på den första dagen av försäsongen.”

- James Milner (Twitter) 




"3-1 Liverpool. Gött. Ha d gott. Glenn." 

- Glenn Hysen (Twitter)

 

Carl Andreassoncarl.andreasson@liverpoolsweden.seTwitter: @Candreasson_2020-07-27 09:29:27
Author

Fler artiklar om Liverpool