Lagbanner
Ox om interna tävlingen med TAA: ”Han slår mig hela tiden”

Ox om interna tävlingen med TAA: ”Han slår mig hela tiden”

Alex Oxlade-Chamberlain bjöd in till frågestund och gav oss en inblick i hur han hanterar att sitta i karantän, vilken position han föredrar och den vänskapliga rivaliteten med Trent Alexander-Arnold.

På frågan om vem som sitter på den vassaste avslutsfoten mellan han själv och Alexander-Arnold svarade Ox: ”Jag vill verkligen säga att det är jag. Och jag tror fortfarande att det är jag. Men han slår mig hela tiden när vi tränar skott. Vi har alltid en tävling sinsemellan och jag vet inte varför men han slår mig varje gång. Han har tagit sig in i mitt huvud. Han sitter på en bra bössa.”

Den dynamiske mittfältaren, med sju fullträffar till sitt namn sedan säsongsstarten i mitten av augusti, har florerat på en rad olika positioner men på frågan vilken roll han själv föredrar rådde det ingen som helst tvekan. 

”Jag skulle säga på det centrala mittfältet,” svarade engelsmannen och tillade att nummer 8-positionen minsann var hans favorit. 

Oxen sitter för närvarande i karantän i hemmet han delar med flickvännen Perrie Edwards och passade på att avslöja hur han går till väga för att hålla sig i form. 

”Vi fick ett träningsprogram skickat till oss som vi alla följer. Jag fick köpa ett löpband för att kunna köra lite löpträning. Jag har kört lite ruscher i garaget, ute på gatan och i en närliggande park. Varsomhelst.”

Källa: Liverpool Echo, Colossal Sports Management

Erik Segerströmerik.segerstrom@liverpoolsweden.se@erik_segerstrom2020-04-01 23:46:45
Author

Fler artiklar om Liverpool