#4 Tommy Lockyer at the back
#4 Tom Lockyer at the back.

#4 Tommy Lockyer at the back

Då har det gått en vecka sedan den hemska bortamatchen mot Bournemouth där Tom Lockyer fick hjärtstillestånd. Tack vare de båda läkarteamens snabba insats är han tack och lov ok och är nu utskriven på sjukhuset.

Det är andra gången som lagets lagkapten och härförare drabbas av akut hjärtstillestånd under match. Läkarna har dock konstaterat att det rör sig om två helt olika förlopp. Våra tankar går nu till Tommy och hans familj och viktigast av allt hans hälsa och liv. Fotbollen får komma i andra hand.

Räkna med ett massivt stöd och manifestationer till stöd för den omåttligt populäre lagkaptenen när Luton tar emot Newcastle på the Kenny under lördagseftermiddagen. Oavsett vad som händer med Tom Lockyers fotbollskarriär framöver, så har han gjort ett enormt avtryck i klubben och hos fansen. Be strong, Tom! 

Newcastle kommer till Luton med rätt mycket skador och tycks vara slitet, vilket inte minst synts på Kieran Trippier den senaste tiden. Skatorna går att tas med, åtminstone på bortaplan och det kan bli en minnesvärd eftermiddag på Kenilworth Road.

För Luton är Marv Nakamba avstängd och ersätts av Sambi Lokonga centralt på mitten. Gabe Osho tar Lockyers plats i trebackslinjen tillsammans med Bell och Mengi. I övrigt samma startelva som mot Cherries.

Nu tar vi detta. För Tom Lockyer och för Luton! .

COYH!

Fredrik Färm2023-12-23 15:24:00
Author

Fler artiklar om Luton