Molineux Stadium, 2024-04-27 16:00

Wolves - Luton
2 - 1

Finns det någon kräm kvar?
Deppigt efter två raka 1-5 torsk.

Finns det någon kräm kvar?

Efter dubbla 1-5 förluster mot Manchester City och Brentford finns anledning att ställa sig frågan. Finns det tillräckligt mycket kräm kvar i Luton Town för att orka häva sig förbi Nottingham och över nedflyttningsstrecket?

Storförlusten mot Brentford förra veckan talar ju inte för det. Samtidigt. Brentford är lite av ett bogeyteam för Luton och hemmalaget var chanslöst och helt oförmöget att kunna hota. Trots att Sambi Lokonga, Teden Mengi och Gabe Osho var tillbaka.

Lokonga har tillsammans med Barkley på mitten var briljant när han varit skadefri och mycket förhoppningar knöts till dennes comeback. Men det är orimligt att ställa för höga förväntningar. Det tar tid att få tillbaka tajming och "sharpness" efter en lång tids skadefrånvaro. Det kommer bli bättre.

Nu väntar Wolves borta och faktumet kvarstår. Seger, samtidigt som den kringresande cirkusen Nottingham Forest förlorar mot titeljagande Manchester City, så är Luton Town på fast mark igen. Rob Edwards och Luton burkar ha en fantastisk förmåga att studsa tillbaka när man är som mest uträknade.

Låt oss hoppas att coach Rob lyckas kräma ut de sista krafterna. En seger skulle vara enormt moralhöjande och man var faktiskt det bättre laget när Wolves gästade Kenilworth Road i höstas (1-1). 

COYH!

 

Fredrik Färm2024-04-27 12:46:00
Author

Fler artiklar om Luton