Påsksmäll på Tottenham Stadium
Ingen Sambi mot Spurs heller.

Påsksmäll på Tottenham Stadium

Landslagsuppehållet är över och upploppet i Premier League väntar. Och tro det eller ej. Luton Town ligger på sjuttonde plats, en poäng före Nottingham under strecket! Trots att man var utdömda på förhand. Trots det enorma skadeeländet. Det är bara att köra. Låt oss njuta av varje match och hålla alla tummar för att The Hatters levererar en påsksmäll på Tottenham Stadium.

Även om det till slut bara blev två poäng i matcherna mot Palace, Bournemouth och Forest så ligger laget ändå på "säker" mark i tabellen. Poängavdraget för Nottingham såg till den saken. Men med tanke på alla turerna kring dessa poängbestraffningar så kan inte någon vara säker på vad konsekvenserna blir. Serien kan ha spelats klart men ändå riskerar tabellen att kastas om p.g.a. överklaganden och juridiska teknikaliteter.

Premier Leauge är en fars. En fars som är big business och där lag som Luton Town med sina begränsade resurser är den fula ankungen. Fotbollen är verkligen trasig på riktigt.

Det engelska fotbollsförbundet och beslutsfattarna där är de största pajaserna. Men frågan är om inte Nottingham Forest är allra värst. Anlitandet av den före detta domaren Mark Clattenburg för att sätta press på domarkåren och för att visa att på Forest "förfördelas" av "felaktiga" domslut är ett absolut lågvattenmärke. Hur kan de leva med sig själva?

De sena kvitteringarna mot Palace resp. Nottingham var oerhört viktiga moralhöjare för The Hatters. Tillsammans vägde de upp för den hjärtekrossande 3-4-förlusten mot The Cherries. Det är inte tråkigt att hålla på Luton. Det är en sak som är säker.

För Luton väntar nu Spurs och Arsenal borta. Här finns det noll förväntningar på poäng. Och just bara därför vore det typsikt Luton Town om laget överraskar och chockar Tottanham på påskafton. Det sista som överger en är hoppet och jag kan se en målrik vilda västern-match framför mig. Realisten i mig hyser dock inga större föhoppningar och istället framstår seger i hemmamatchen mot Bournemouth som alltmer nödvändig.

På skadeläget är det fortsatt mörkt. Teden Mengi, Alfie Doughty och Pelly Ruddock Mpanzu är dock tillgängliga och så även Joe Johnson, som återhämtat sig efter körtelfeber. Mads Andersen närmar sig en comeback, men fortsatt ingen Sambi Lokonga eller Eli Adebayo. Kanske, kanske kan det förstnämnde vara tillbaka till Bournemouthmatchen.

Nu släpper vi fram alla vårkänslor vi har mot Tottenham!

COYH!
 

Fredrik Färm2024-03-30 11:09:00
Author

Fler artiklar om Luton