Wolverhampton Wanderers-Manchester United 0-1 (0-0)

Varningar: Gibbs-White, Saiss, Neves (Wolves). Pogba, Fred, Fernandes, Dalot (Man Utd).
Domare: Mike Dean.

WOLVES (3-4-3, fr.h.): José Sá – Max Kilman, Conor Coady (c) (Morgan Gibbs-White 87), Romain Saïss – Nelson Semedo, João Moutinho, Ruben Neves, Fernando Marçal – Francisco Trincão (Daniel Podence 70), Raul Jiménez, Adama Traoré (Fabio Silva 87). Ej använda avbytare: John Ruddy, Ki-Jana Hoever, Ryan Ait-Nouri, Luke Cundle, Leander Dendoncker.
MAN UTD (4-2-3-1): De Gea, Wan-Bissaka, Varane, Maguire (c), Shaw, Fred, Pogba, Sancho (Martial 72), Fernandes, James (Cavani 53), Greenwood Subs not used: Lindelof, Mata, Lingard, Dalot, Matic, Van De Beek, Heaton (gk).

Ny svår match för Wolves, vi har verkligen ingen lätt inledning på säsongen med Leicester City, Spurs och Man United i de första matcherna. Vi har spelat en ”rolig” fotboll i de första omgångarna, men vad hjälper det när vi inte gör några mål. Man ser ju mycket hellre gnetspel, parkerade bussar, maskande och poäng, än spektakulära underhållande förluster.

Samma lag som senast och samma taktik 3-4-3. På bänken var Willy Boly och Daniel Podence, tillbaka från skada och redo att hoppa in.

FÖRSTA HALVLEK
Wolves startade som vanligt i ett högt tempo och kunde gjort två mål inom de första sex minuterna. Traoré sprang över hela planen i en lång rush och Jiménez sköt ett skott som målvakten räddade med benen.

Lite senare var det en ny flygande kontring från Wolves. Neves spelade fram och bollen hamnade hos Trincão som slet sig helt fri men sköt ett skott som Wan-Bissaka räddade på mållinjen.

Wolves fortsatte att dominera stort. Traoré sprang på nytt igenom och avlossade ett skott som United-keepern kastade sig och räddade. Därefter passade Jiménez till Moutinho som sköt på volley strax över mål.

United hade inte mycket. De var väldigt tandlösa, men när Greenwood styrde ett skott från James gick bollen tätt utanför Wolves stolpe.

Saiss sköt därefter strax utanför mål, när Wolves ökade trycket mot Man United. Traoré var ständigt farlig med sin aggressiva löpning. Den enda i United som åstadkom något var Greenwood som hade ett skott som strök stolpen.

Halvleken slutade 0-0 och det ska United vara glada för. Ett par måls ledning för Wolves hade speglat händelserna bättre.

ANDRA HALVLEK
I andra halvlek var det på nytt nära för Wolves när Trincão gick förbi Maguire, men hans passning in i mitten mot Jiménez stoppades av Varene.

Så småningom kom Man United bättre in i matchen och de var nu till och med på Wolves planhalva ibland. Fred sköt på volley men bollen gick rakt på Sa i Wolvesmålet.

Men Wolves var fortfarande det dominerande laget. Traoré siktade på Jiménez vid bortre stolpen men Wan-Bissaka hann dit i sista stund. I en ny kontring kom Trincão fram men skottet var alldeles för löst och dessutom utanför mål.

Så kom Wolves jättechans. Moutinho slog en hörna och Saiss nickade mot mål. Bollen träffade keepern på mållinjen och studsade ut igen rakt till Saiss som sköt med full kraft från bara några meters håll. Otroligt nog fick målvakten upp en hand och reflexräddade. Därefter rensade panikslagna United-spelare undan bollen.

Men med tio minuter kvar stal Man United matchen. Pogba gick in med dobbarna före mot Neves och skavde hans skenben. Men istället för frispark Wolves och en potentiell varning på Pogba så fortsatte spelet och ur dålig vinkel sköt GREENWOOD in 0-1 bakom Sa som nog får ta på sig det målet.

Väldigt orättvist, men om man inte gör några mål så vinner man inga matcher. Fotboll går ut på att skjuta bollen i nät, inte på att vara nära.

Wolves bytte in Silva och Gibbs-White på slutet men Man United höll undan och tog tre av sina mest oförtjänta poäng de kommer att få denna säsong.

Sammanfattningsvis så kändes det såklart snopet att vi inte ens fick en poäng, och nu har vi hunnit med 57 avslut men inga mål denna säsong. Att vi behöver en anfallare är en underdrift. Noll mål och noll poäng ser inte snyggt ut, även om vi har mött tre bra lag i våra första ligamatcher. September månad blir otroligt viktig för head coach Bruno Lage, då vi har ett betydligt lättare motstånd. Vi måste snart börja vinna, annars kan Lage mycket väl få sparken innan jul.

Dagens kommentar från läktaren: "I feel absolutely rotten after that one. Our inability to score after dominating matches is a real cause for concern now, and as much as I hate to admit it, Jiménez is nowhere near ready. But we'll destroy many a team this year. Easy to be downhearted but I love Brunoball”.

Wolves head coach Bruno Lage säger: ”One more time a lot of chances, I think we have the best ones and then we suffer one goal and we lose, so it’s very hard. I am disappointed with the result but confident in the way we are playing and for sure we will win. The main point is to continue to work the way we are working, to continue to play the way we are playing. The most important here is what we did one more time 90 minutes against a strong opponent".