Lagbanner
Det börjar närma sig start i Championship säsongen 2021/22

Det börjar närma sig start i Championship säsongen 2021/22

Det är mindre än en vecka kvar innan Nottingham Forest spelar sin första match mot Coventry den 8 augusti och förstärkningar i truppen har uteblivit

Det står helt klart att Corona pandemin har påverkat uppladdningen, med två matcher mot Aston Villa och Burnley som ställdes in. Det betyder att laget inte spelat match sedan den 24 juli.

Chris Hughton har kämpat hårt för att hitta rätt spelare, men ännu så länge är den amerikanske målvakten Ethan Horvath den enda så här långt. Det är dock cirka fyra veckor kvar tills fönstret stänger.

 

Under förutsättning att inga nya spelare kommer in före söndag, så skulle troligtvis en förstauppställning se ut enligt följande. 

Målvakt:

Just nu lutar det åt att Brice Samba blir burväktare.

Försvar:

Mittbackar blir med största sannolikhet Scott McKenna och Joe Worrall. Vänsterback är ett problem då Tyler Blackett är skadad. Gaetan Bong skulle kunna vara ett alternativ, men är på väg bort. Som det ser ut just nu så lutar det mot Loic Mbe Soh, som gjorde bra ifrån sig mot Crew Alexander. Högerback platsen är vigd för Jordan Gabriel.

Mittfältare:

Ett lovande samarbete mellan Ryan Yates och Jack Colback, som innebär start på defensiven. Även offensivt har det uppstått kemi, och det är de två ynglingarna Brennan Johnson och Alex Mighten, som skapat oreda hos motståndarna. Trots att Joao Carvalho visat framfötterna, så lutar det mer åt Johnson i nummer tio rollen. En som sett piggare ut än på länge är Joe Lolley, så det kan innebära plats till höger. 

Anfallare: 

Med tanke på måltorkan senast, så har det letats efter ytterligare en anfallare. Under förutsättning att inget nytt kommer in, så blir nog Lewis Grabban förstavalet. Lyle Taylor och Nuno Da Costa får nog börja med bänkplats. Även unge Will Svan finns i kulisserna, men det kan bli så att han lånas ut.

Trolig startelva : Brice Samba, Loic Mbe Soh, Joe Worrall, Scott McKenna, Jordan Gabriel, Ryan Yates, Jack Colback, Alex Mighten, Brennan Johnson, Joe Lolley, Lewis Grabban.

 

Jan Gustafsson@janne25guss2021-08-02 16:24:00
Author

Fler artiklar om Nottingham

Nottingham Forest besegrar Liverpool med 1-0 på Anfield, efter en taktisk triumf för Nuno Espirito Santo. Sammandrag/Spelarbetyg