Lagbanner
En ikon slutar som spelare i Nottingham Forest

En ikon slutar som spelare i Nottingham Forest

En av mina favorit spelare Michael Dawson får inte något nytt spelarkontrakt för de röda

Nottingham Forest har bekräftat att legenden Michael Dawson lämnar denna sommar som spelare, efter hans andra sejour i klubben. Han började vid nio års ålder och gick genom ungdomsleden till A-laget. Den 37-åriga mittbacken representerade laget från trentside 123 gånger totalt. Dawson lämnade Forest 2005 och gick till Tottenham, där han spelade över 300 matcher. Han gjorde 4 framträdanden i Englands landslag. Mellan 2014-2018 var Hull City hans arbetsgivare, men sedan återvände Michael till klubben i hans hjärta. Sin sista match blev mot Barnsley 2020. Beroende på rådande omständigheter så har ett riktigt avslut inte kunnat genomföras.



MD: Forest har varit en stor del av mitt liv, sedan den röda tröjan prydde min kropp vid 9 års ålder. Det är frustrerande att jag inte kan säga adjö till fansen personligen, men jag hoppas att vara tillbaka mycket snart igen. Det troliga är att Dawson på något sätt kommer att ingå i organisationen. 

Chris Hughton:
Jag hade turen att få jobba med Michael i Tottenham och så nu i Forest. Han ska vara mycket stolt över sin karriär, och dörren står alltid öppen för honom.

Jan Gustafsson@janne25guss2021-06-03 13:01:00
Author

Fler artiklar om Nottingham

Nottingham Forest besegrar Liverpool med 1-0 på Anfield, efter en taktisk triumf för Nuno Espirito Santo. Sammandrag/Spelarbetyg