Lagbanner
Ett oerhört viktigt transferfönster i januari väntar för Nottingham Forest

Ett oerhört viktigt transferfönster i januari väntar för Nottingham Forest

Det kommande transferfönstret i januari närmar sig med stormsteg

Transferfönstret kommer snart att öppna, och det kan bli mycket viktigt för Nottingham Forest. 

Det blir Steve Coopers första fönster i de röda, men det blir troligtvis ingen massiv förändring. Utan det gäller att förstärka laget på vissa positioner, så att chansen till uppflyttning fortfarande är möjlig.

Det finns även risk att vi förlorar nyckel spelare, och då tänker jag speciellt på dom som är på lån.

Här är några som kan vara aktuella:

Djed Spence 

Hans framtid är oerhört osäker med tanke på sin imponerande form. Det som också talar emot är att Middlesbrough precis bytt manager. Chris Wilder har intagit Riverside och det kan innebära att Spence återkallas. Det skulle vara ett stort avbräck för Forest om det inträffar.

Carl Jenkinson 

Den tidigare Arsenal spelaren var tillsagd att han kunde lämna klubben, men det hände aldrig. Kontraktet går ut i sommar, så det är sista chansen att få något för honom.

Gaetan Bong 

Han är i samma situation som Jenkinson, men blev återkallad och spelade några matcher. Det är också en position som vi har få alternativ på. Max Lowe spelar där just nu, men även han är på lån. När det gäller Jordi Osei- Tutu som fortfarande är skadad, så vet man inte vad som händer? Det verkar som att Bong inte ingår i Coopers planer, när Jack Colback spelade på positionen mot Sheffield United.

Cafu 

Han spelade en del under Chris Hughton, men har inte ens suttit på bänken under Cooper. Det är svårt att se var han passar in, och verkar just nu vara mycket långt ifrån en startplats. Det mest troliga är att Cafu lämnar, kanske redan i januari.

Joao Carvalho 

Följetongen verkar aldrig ta slut när det gäller klubbens rekordvärvning. Har inte spelat under nya managern, men har åtminstone suttit på bänken. Det känns som att det bästa skulle vara att försöka få något tillbaka, och helt enkelt låta honom lämna redan i januari.

Jan Gustafsson@janne25guss2021-11-10 19:40:00
Author

Fler artiklar om Nottingham

Nottingham Forest besegrar Liverpool med 1-0 på Anfield, efter en taktisk triumf för Nuno Espirito Santo. Sammandrag/Spelarbetyg