Lagbanner
Inför Brentford FC - Nottingham Forest

Inför Brentford FC - Nottingham Forest

Nottingham Forest beger sig till Brentford Community som arenan heter. Matchstart lördag 20 mars kl 13:30 Möjlighet att se matchen finns på Viaplay

Senaste matchen:
Nottingham Forest förlorade matchen mot Norwich med 2-0 och blev helt utspelade.

Chris Hughton gjorde hela fem ändringar i startelvan. Vår förstemålvakt fick lämna återbud på grund av förhoppningsvis en lättare skada. Dom andra som fick lämna var Bong,Krovinovic,Lolley och Murray. Smith fick ställa sig mellan stolparna och Diallo fick för första gången en plats på bänken. Övriga ersättare var Blackett, Yates, Freeman och Grabban. 

Serieledarna lekte med oss i första, att det bara blev två mål är mer tur än skicklighet. Det kändes som att dom var fler än oss på planen, beroende på att spelarna hela tiden var i rörelse. Det ser så enkelt ut när skyttekungen Pukki gör mål, en dragning och bollen nära stolpen. Det andra målet däremot såg inte helt otagbart ut. Den andre målskytten Dowell har tidigare varit utlånad till Forest.

Forest såg något bättre ut i andra och några chanser skapades , men det kändes som att kanariefåglarna hela tiden hade full kontroll på tillställningen. Den bästa målmöjligheten hade Grabban, men tyvärr årets upplaga av honom är inte som tidigare. Slutresultatet är det inte mycket att säga om, utan att fortsätta att se framåt mot nästa match, vilken troligtvis inte blir så mycket lättare.

Matchen:
Nottingham Forest beger sig mot västra London och staden Brentford för att ta sig an ytterligare ett topplag. 

Bina som laget kallas ligger på 4:de plats och bästa målskytt är Toney med hela 27 strutar. 

Vi har nu spelat fem matcher utan vinst. Vår forward Grabban var tillbaka senast, men formen är inte på plats ännu.

 

En spelare som enligt Chris Hughton sett pigg ut på träningen är Mbe Soh, varför inte ge honom chansen, även Mighten borde få var i startelvan. 

Vi måste vara med redan från start och helst inte släppa något bakåt första halvtimmen. En önskan skulle kunna vara att göra ett framåt istället. Det kommer att bli svårt men inte omöjligt. COYR!!!

I omklädningsrummet:
Det finns stora förhoppningar att både Samba och Knockaert kan vara tillgängliga till matchen mot Brentford. Duon missade senast mot Norwich. 

När det gäller Arter och Worrall så blir det troligtvis inget spel eftersom det kommer ett längre uppehåll efter denna match. 

Som nämnts tidigare så är Lolley borta resten av säsongen.

Min startelva:
Samba - Christie - Mbe Soh  - McKenna  - Blackett - Garner - Cafu - Krovinovic - Knockaert - Mighten - Grabban

Jan Gustafsson@janne25guss2021-03-19 21:42:00
Author

Fler artiklar om Nottingham

Nottingham Forest besegrar Liverpool med 1-0 på Anfield, efter en taktisk triumf för Nuno Espirito Santo. Sammandrag/Spelarbetyg