Inför Fulham FC - Nottingham Forest

Återigen så är London destinationen för de röda, närmare bestämt sydvästra delarna av huvudstaden. Craven Cottage är arenan, och Fulham står för motståndet denna sena onsdagskväll 6 december kl 20:30 Viaplay står för sändningen

Nottingham Forest är just nu inne i en tung period, med tre raka förluster. Varav två har varit på City Ground, där laget brukar vara svårslaget.

Att vi saknar vår anfallare Taiwo Awoniyi råder det inget tvivel om, och en återkomst är för närvarnde långt borta. Det som oroar mest är, att det inte finns en tillräckligt kapabel ersättare för närvarande.

Senaste matchen:

Den senaste matchen var mot Everton, och the Tricky Trees förlorade återigen på hemmaplan.

Det enda målet kom i den 67:de minuten genom Dwight McNeil, som helt omarkerad satte bollen i nätet för de blå.

De röda gjorde ett fåtal försök att kvittera, men det var aldrig riktigt nära. Efter slutsignalen var jag oerhört besviken, att vi inte lyckades ta tre välbehövliga poäng.

Motståndarnas senaste:

Fulham såg ett tag ut att skräll vinna mot självaste Liverpool på Anfield,men fick åka hem tomhänta. Matchen slutar 4-3 till hemmalaget, trots att laget var i underläge med tio minuter kvar. De röda gör två mål inom två minuter, och coach Marco Silva inkasserar ytterligare en förlust.

I dagsläget finns det inte mycket som talar för de garibaldi röda, som för närvarande spelar utan självförtroende. Det har i och för sig hänt större under tidigare, och att slå ur underläge kan passa oss bättre.

När det gäller vår huvudtränare Steve Cooper, som säkert börjar känna sig mer och mer pressad, även fast ryckten säger att vår ägare står bakom honom. Så måste nog laget hitta tillbaka till ett vinnande koncept, och det måste hända så snabbt som möjligt.

Av någon anledning har det på senare tid varit svårt att hitta information gällande skador

På skadefronten:

11 Chris Wood

Han landade illa i en närkamp i första halvlek mot Everton. Sen test och 75% chans att spela

40 Murillo

Dras med höftskada och testas sent. 50% chans att spela

28 Danilo

Var inte med i helgen mot Everton på grund av sjukdom. Sen test och 25% chans att spela

30 Willy Boly

Spelade första halvlek i senaste matchen, men fick stämpla ut i början på andra. Sen test och 25% chans till spel.

9 Taiwo Awoniyi

Blev tvungen att operera sina ljumskar och är inte tillbaka förrän mars/april

Trolig startelva:

Vlachodimos * Williams * Felipe * Murillo * Toffolo * Mangala * Yates * Domínguez * Elanga * Gibbs-White * Hudson-Odoi

Jan Gustafsson@janne25guss2023-12-05 23:27:00

Fler artiklar om Nottingham

Nottingham Forest besegrar Liverpool med 1-0 på Anfield, efter en taktisk triumf för Nuno Espirito Santo. Sammandrag/Spelarbetyg