Lagbanner
Inför Nottingham Forest - Preston North End

Inför Nottingham Forest - Preston North End

När det nu åter närmar sig match så åker Forest till Preston och fortfarande inga supportrar på läktarna. Om ni vill se denna match live rekommenderas Ifollow, Plats Deepdale Tid 16:00

Jag funderade på vad Nottingham Forest har åstadkommit så här långt. Det är helt otroligt med tanke på att vi bytte tränare i sista minuten. Ut med O'Neill och in med någon som heter Sabri Lamouchi. Visste inte mycket om honom mer än som spelare. Det är en bedrift att sätta ihop ett lag utan förberedelser och samtidigt få det att fungera. En oerhört stor del är den sammanhållning som genomsyrar hela truppen. Det vår coach har åstadkommit skulle egentligen inte inträffa denna säsong, utan om kanske ett eller två år. Jag har en stor beundran och respekt för den här mannen, och det oavsett hur det slutar.



När endast fyra omgångar återstår och Forest behöver komma tillbaka från en 0-1 förlust mot Fulham. För motståndet står Preston som ligger tre poäng efter Cardiff, som har den sista playoff platsen. Att det blir en tuff tillställning är inte någon underdrift. Preston är med i jakten att ta sig över kvalstrecket. Det som talar för oss är vårt bortaspel som varit formidabelt. Jag är optimist och tror på vinst.

Det senaste från vårt omklädningsrum är att det finns tveksamheter för Lolley, som fick bryta i halvtid. I övrigt en hel trupp. Jag tror att med tanke på det täta spelschemat, så skulle laget behöva rotera en del.

Min startelva:

Forest: (4-2-2-2): Samba - Cash - Worrall - Figueiredo - Ribeiro - Watson - Sow - Carvalho - Silva - Mighten - Grabban
 

Jan Gustafsson@janne25guss2020-07-11 12:10:00
Author

Fler artiklar om Nottingham

Nottingham Forest besegrar Liverpool med 1-0 på Anfield, efter en taktisk triumf för Nuno Espirito Santo. Sammandrag/Spelarbetyg