Lagbanner
Inför Nottingham Forest - Sheffield Wednesday

Inför Nottingham Forest - Sheffield Wednesday

Nottingham Forest har ny match på City Ground på tisdag 15/12 kl 20:45 mot Sheffield Wednesday på Ifollow

Senaste matchen:
Efter den andra halvleken mot Norwich så tändes ett ljus av hopp, men det blåstes ut direkt. Att starta med i princip exakt samma startuppställning som föregående match, är nästan snudd på tjänstefel. Den oro jag kände blev besannad när Brentford fick en hörna, som nickades in mål i den femtonde minuten. Detta efter att en av mittbackarna i Forest missat markeringen, behöver inte säga vem. Motståndarna var nära sitt andra, men en otrolig räddning av Samba. Hemmalaget hade några chanser, varav den bästa kom från Ameobi, men skottet kom som vanligt rakt på målvakten. Annars brukar vi inte ens träffa målet, och det lyckades Taylor med. Ett dubbelbyte av Forest i början på andra fick samma effekt som matchen innan, och in kom Knockaert och Guerrero till förmån för Lolley samt Arter. Ameobi tog sig ner längs vänster kan kant och slog ett lågt inlägg framför mål, men ingen kom åt bollen. När klockan passerat en timma trodde dom flesta att Knockaert kvitterade, men enligt linjemannen så hade Taylor skymt målvakten och linjemannens flagga kom upp. De röda pressade för en kvittering, men utan resultat. Det som då ofta händer så gör motståndarna istället sitt andra, och matchen är så gott som punkterad. Som ett brev på posten kom även trean och matchen var definitivt förlorad. Worrall tröstade oss med ett nick mål på tilläggstid fram till 1-3 som blev slutresultatt.

Detta är en match som helt enkelt skall inbringa tre poäng. Om dom röda har haft en dålig start, så är onsdagslaget än värre. Just nu jumbo med nio poäng mot våra tretton. Nu är detta inte hela sanningen då motståndarna fick starta säsongen med sex minus poäng, beroende brott mot financial fair play reglerna. 

I omklädningsrummet:

Knockaert och Figueiredo är avstängda beroende på rött kort och fem gula kort. Det betyder att Mbe Soh eller Dawson kommer få chansen. McKenna kommer att stå över ytterligare en match, då skadan är efterhängsen. Grabban kan bli aktuell för spel och även Bachirou är nära. Colback tillsammans med Freeman får dock vänta ett tag till.

Min startelva:
Samba - Jenkinson - Worrall - Dawson(Mbe Soh) - Ioannou - Sow - Cafu - Mighten  - Lolley - Ameobi - Taylor(Grabban)

Jan Gustafsson@janne25guss2020-12-15 10:27:00
Author

Fler artiklar om Nottingham

Nottingham Forest besegrar Liverpool med 1-0 på Anfield, efter en taktisk triumf för Nuno Espirito Santo. Sammandrag/Spelarbetyg