Lagbanner
Nottingham Forest transfers vinterfönstret 2022

Nottingham Forest transfers vinterfönstret 2022

Truppen förstärktes med fem nya spelare och samtidigt lämnade åtta

Min första tankar måste nog vara att de röda från East Midlands har gjort ett riktigt bra transfer fönster januari 2022. Om man ser till tidigare säsonger, där det kändes som att det värvades till höger och vänster. Utan den minsta tanke på vad klubben behövde göra, för att vinna den åtråvärda platsen till Premier League.

Jag kan ha fel men det känns som att Steve Cooper har full kontroll, och vet precis vad som krävs för att få det att hända. Det känns som att samtliga från ägare till tränare drar åt samma håll. Inte minst med tanke på styrkan klubben visade gentemot försök att plocka guldkornen i truppen.


Dane Murphy

Någon som behöver nämnas i sammanhanget är en ganska nyutnämd VD Dane Murphy. En fd amerikansk fotbollsspelare som har infört en helt annan filosofi i klubben. Han var redan i juli  mycket noga med att beskriva sin strategi gällande spelartruppen. På topp av sin prioriteringslistan var yngre  lovande spelare, och ett mindre antal värvningar. Det finns en del ganska förmögna ägare runt sporten, definitivt i denna liga. Om alla lag satsar pengar i samma spelare, och utan att riktigt veta vad man vill åstadkomma. Man måste se det ur en annan synvinkel, annars blir du som alla andra kvar i  mitten på vägen. Det gäller att hitta en balans mellan yngre och mer erfarna spelare.

Det har dock varit många besvikelser genom åren, och som supporter har man blivit härdad. Jag hoppas och tror att oavsett hur denna säsong slutar, så känns det ändå som att Nottingham Forest är på rätt väg. COME ON YOU REDS!!

Spelare in:

Keinan Vincent Joseph Davis, född 13 februari 1998(23 år) i Stevenage, är en engelsk fotbollsspelare (anfallare) som spelar för Nottingham Forest, på lån från Aston Villa.

Steve Anthony Cook, född 19 april 1991(30 år) i Hastings, är en engelsk fotbollsspelare (mittback) som spelar för Nottingham Forest, fri från Bournemouth.

Richmond "Richie" Mamah Laryea, född 7 januari 1995(27 år) i Toronto, är en kanadensisk fotbollsspelare (högerback eller mittfältare) som spelar för Nottingham Forest och Kanadas landslag, okänd summa från Toronto FC.

Samuel William Surridge, född 28 juli 1998(23 år) i Slough, är en engelsk fotbollsspelare (anfallare) som spelar för Nottingham Forest, 2 miljoner pund från Stoke City.

Jonathan William Panzo, född 25 oktober 2000(21 år) I London, är en engelsk fotbollsspelare (försvarsspelare) som spelar för Nottingham Forest, okänd summa från Dijon.

Spelare ut:

Tyrese Fornah på lån till  Shrewsbury Town.

Carl Jenkinson på lån till  Melbourne City.

Jordan Wright fri till Lincoln City.

Lyle Taylor på lån till  Birmingham City.

Joao Carvalho för okänd summa till Olympiakos.

Rodrigo Ely är fri släppt.

Mohamed Dräger på lån till FC Lucern.

Jayden Richardson på lån till  Notts County.

Jan Gustafsson@janne25guss2022-02-03 10:54:00
Author

Fler artiklar om Nottingham

Nottingham Forest besegrar Liverpool med 1-0 på Anfield, efter en taktisk triumf för Nuno Espirito Santo. Sammandrag/Spelarbetyg