Defensivt på Anfield, det kunde man räkna ut men hade Coopers mannar resignerat redan innan börjar man undra?
Det var ett lag som varken ville eller kunde hålla i bollen.

Vi på redaktioner ställer oss också väldigt frågande till startuppställningen.

Liverpool ägde all boll, men det var ändå under kontroll till en halvtimme in.
Då fick Murillo för sig att gå på en dribblingsräd utan täckning bakåt.
Brassen tappade bollen och det resulterade i ett 3-2 kontringläge för hemmalaget.
1-0 genom Jota.
2-0 fem minuter efter där Sangaré bara låter Szoboszlai löpa igenom och spela fri Darwin Nunez

Efter halvtid, kom Forest ut med samma manskap och samma ultra defensiv.
3-0 kom i 77e genom Salah, där målvakten Turner gav sig ut på en fullständigt feltimad utrusning.

När segern är klar för Liverpool, börjar fakiskt Forest spela ut och skapar på sista 15 minuterna mer än resten av matchen.
Elanga är pig ocg har bla ett ribbskott men resultatet står sig.

Reflektioner:
*Kan inte Nottingham Forest med denna bättre version av trupp våga hålla i bollen lite mer?

*Är det verkligen värt att spela Gibbs-White i en sådan här match?
Ska vi bara springa och täcka ytor i 90 minuter är väl Ryan Yates mycket mer passande för den uppgiften.

*Återigen en skada, nu är det Chris Wood, som vanligt helt mörkat fram till matchstart
Nu är knappt några anfallare kvar....oroväckande

*Spelschemat också oroväckande
Villa hemma fölt av Hammers borta och Seagulls hemma.
0 poäng här och vi sitter med kniven på strupen mot de sämre lagen i december.

Spelarbetyg: 0 Helt osynlig 1 Nej men seriöst, kan du spela fotboll? * 2 Exceptionellt dålig * 3 Dålig * 4 Inte upp till standard * 5 Utgångspunkten * 6 Det var ganska bra * 7 En solid prestation * 8 Nu kan vi snacka fotboll * 9 En riktigt klass spelare * 10 En på miljonen

Fler artiklar om Nottingham

Nottingham Forest besegrar Liverpool med 1-0 på Anfield, efter en taktisk triumf för Nuno Espirito Santo. Sammandrag/Spelarbetyg