Spelarbetyg: Man U 2-1

Underbar avslutning på året, då vi rättvist slog ett väldigt blekt lag

Första halvlek var ett sömnpiller.

Andra mycket mer sevärd mer tre mål:

61min 1-0 Dominguez lekande lätt helt fri i bortalagets straffdområde
78min 1-1 Matt Turner ger bort kvitteringen med dåligt utspel med fötterna. målvakten var förövrigt väldigt bra men har tydligt problem i spelet med fötterna.
82min 2-1 MGW kunde frälsa City Ground

Helt underbart att kunna tillslut kunna dänga till United!.
Vi har haft mycket emot oss i tidigare möten, framförallt senast på Old Trafford, då domaren fullständigt dömde bort oss.

Denna gången var det egentligen bara en tokighet från domarteamet.
10 minuters övertid?! det tipades på ca 1-3, max 5min efter en andra halvlek utan avbrott eller VAR

Var det kanske frågan om Fergie time? Den store managern filmades sovandes i andra halvlek på läktaren.
Sir Alex kanske klockades sova just 10min?

Spelarbetyg: 0 Helt osynlig 1 Nej men seriöst, kan du spela fotboll? * 2 Exceptionellt dålig * 3 Dålig * 4 Inte upp till standard * 5 Utgångspunkten * 6 Det var ganska bra * 7 En solid prestation * 8 Nu kan vi snacka fotboll * 9 En riktigt klass spelare * 10 En på miljonen

Fler artiklar om Nottingham

Nottingham Forest besegrar Liverpool med 1-0 på Anfield, efter en taktisk triumf för Nuno Espirito Santo. Sammandrag/Spelarbetyg