Lagbanner
Spelarbetyg: West Ham 4 Nottingham 0

Spelarbetyg: West Ham 4 Nottingham 0

Nottingham Forest fortsätter att vara svaga på bortaplan, när West Ham vann klart med 4-0 och tar sig över nedflyttningsstrecket

Danny Ings gör två mål för Londonlaget i sin första start, efter att ha värvats från Aston Villa för 12 miljoner pund i januari. Declan Riche spädde på med det tredje och den tidigare Forest spelaren Michael Antonio avslutade, när han kom in som avbytare.

Jag tycker annars att matchen såg ut som vanligt för de röda med att motståndarna dominerade spelet, och att vi bara väntade på den stora chansen på kontring. Tyvärr dök den aldrig riktigt upp utan West Ham avgjorde tillställningen på dom sista 20 minuterna. 

Om man ska vara lite gnällig så fungerar VAR som vanligt, vilket innebär inte alls. Blir inte Brennan Johnson fälld i slutet på första och skulle haft straff? Det är en solklar hands i straffområdet av hemmalaget i andra; men inte enligt VAR. 

Annars är det en match som vi glömmer och börjar ladda för hemmafighten mot Everton nästa helg

Spelarbetyg: 1 Underkänd 2 Godkänd 3 Bra 4 Mycket bra 5 Toppklass 

Cooper: 2

Laget: 1,5

Navas 2
Williams 1,5

Felipe 2
Worrall 1,5

Renan Lodi 1,5
Freuler 1,5

Colback 2

Shelvey 3
Gibbs-White 2

Johnson 2,5

Wood 2

Matchens lirare: Måste erkänna att Shelveyz var bäst i Forest 

Avbytare:

Ayew 2

Toffolo 1

Lingard 1,5

Surridge spelade för lite






 

Jan Gustafsson@janne25guss2023-02-25 19:04:00
Author

Fler artiklar om Nottingham

Nottingham Forest besegrar Liverpool med 1-0 på Anfield, efter en taktisk triumf för Nuno Espirito Santo. Sammandrag/Spelarbetyg