Lagbanner
Trots att det blåser allt mer kring de garibaldi rödas coach, så verkar båten inte vara på väg att kantra

Trots att det blåser allt mer kring de garibaldi rödas coach, så verkar båten inte vara på väg att kantra

Nottingham Forest: Trots sviktande resultat på senare tid, så har ägare Evangelos Marinakis orubbat förtroende för Steve Cooper

Nottingham Forest har endast en vinst på de nio senaste matcherna, och pressen ökar på huvudtränare Steve Cooper. De hävdas dock att vår coach har fullt stöd från ägare Evangelos Marinakis. Det verkar som att walesaren fortfarande sitter stadigt i båten.



Steve Cooper ägnar inte tid till spekulationer om sin framtid, utan det viktiga är vårt arbete och engagemang till våra spelare och supportrar. 

Vår grekiska ägare har spenderat nära 300 miljoner pund i de tre senaste fönstren, och målet denna säsongen är en topp tio position. 

Vad som händer i de tre kommande matcherna mot Everton, Fulham och Wolves, kommer troligen avgöra om vår tränare fortfarande heter Steve Cooper.

Vi har en plan och vårt mål är utsatt, men det är enkelt att vara coach när allt flyter på, men vid motgångar gäller det att jobba hårdare för att vända en negativ trend.

Vår målsättning är att prestera så bra som möjligt i varje match, men det är Premier Leauge med tuffast möjliga motstånd. Det gäller att vara focuserad på uppgiften, och att hela tiden bli bättre.

 

Nottingham Forest legenden Stuart ’Psycho’ Pearce uttalar sig om klubben i sitt hjärta, och även gällande manager Steve Cooper. 

Den före detta vänsterbacken i klubb och landslag stöttar coachen, och anser påståendet gällande att Cooper är en pressad manager som besynnerligt. 

Mellan 2014 och 2015 var Stuart Pearce huvudtränare för the Tricky Trees, och har under senare tid varit assisterande till David Moyes(West Ham).

Jag ger mitt fulla stöd både till klubben och dess manager. Nottingham Forest är för närvarande inte ens i närheten av nedflyttningsstrecket, trots den stora spelaromsättning laget haft kommer Cooper att hantera även detta. 

Det kommer ett antal viktiga matcher framöver som kan bli avgörande vart laget är väg.

Forest-Legenden fick även frågan om att åter ingå i ledarstaben någon gång? Det vet man aldrig, men säger samtidigt att laget från East Midland klarar sig bra med nuvarande ledare och ägare.

Jan Gustafsson@janne25guss2023-12-01 16:35:00
Author

Fler artiklar om Nottingham

Nottingham Forest besegrar Liverpool med 1-0 på Anfield, efter en taktisk triumf för Nuno Espirito Santo. Sammandrag/Spelarbetyg