Lagbanner
Vart är det nya Nottingham Forest på väg?

Vart är det nya Nottingham Forest på väg?

Steve Cooper har mycket att göra framöver med den helt nya spelartrupp han nu förfogar över.

Nottingham Forest är mitt lag och kommer alltid att vara det. Det var en mirakulös vändning som laget gjorde, efter den katastrofala starten på säsongen 2021/22. 

Steve Cooper lyckades skapa en spelartrupp, som verkligen presterade på toppen av sin förmåga. Framförallt så fanns det en optimistisk stämning, där alla ställde upp för varandra. 

När lånen återvände till sina klubbar, så var min förhoppning att samtliga skulle på ett eller annat sätt återvända. Det blev tyvärr inte så, när inte någon av dessa kom tillbaka.

 

Att Steve Cooper behövde förstärkningar var absolut nödvändigt, men kan det ha blivit för många? Jag har ännu så länge stor tillit till vår gaffer, men trots det så börjar det synas mörka moln i horisonten.

Det finns spelare som jag absolut förstår att vi värvat, som till exempel Gibbs-White, Awoniyi, Mangala, Niakhate, Williams, O'Brien och Richards. Även lånet av Henderson, när Samba lämnade är nödvändigt. 

De som just nu känns överflödiga är Dennis, Biancone, Freuler, Boly och Lingard. Den sist nämda som säkerligen är en duktig spelare, men som så här långt inte presterat någonting alls. När man dessutom ser vad han inkasserar i lön, så kan det skapa missnöje i truppen.

Att det dessutom är mycket underligt att Steve Cooper ännu så länge inte förlängt sitt eget kontrakt. 

Okej det är tidigt på säsongen, och man får inte glömma att det är den tuffaste ligan i världen. Det kan visa sig att vår manager har gjort helt rätt i slutändan. Det är ändå så att vi har fyra poäng, vilket inte är dåligt. Dock är de två hemma förlusterna mot Bournemouth och Fulham inte bra, med tanke på att laget var i ledningen i halvtid i båda. Nästa motståndare är Leicester som förnärvarande besitter jumboplatsen med endast en poäng. 
 

Jan Gustafsson@janne25guss2022-09-19 12:34:00
Author

Fler artiklar om Nottingham

Nottingham Forest besegrar Liverpool med 1-0 på Anfield, efter en taktisk triumf för Nuno Espirito Santo. Sammandrag/Spelarbetyg