Lagbanner

Hull - Preston 3-0

Efter en helt misslyckad insats från PNE så sitter nu tränaren Paul Simpson väldigt löst. Styrelsen ska ha möte i veckan där de beslutar hans framtid.

Preston dåliga bortafacit håller i sig. Detta var en match där PNE inte hade mycket att hämta överhuvudtaget. Taffligt försvarsspel och inspirisationslöst var det enda som man kan säga om insatsen. Nu sitter tränaren Paul Simpson väldigt löst. PNE har bara vunnit tre matcher hittills under säsongens gång och det facitet är väldigt ovanligt och dåligt för att vara PNE. Det känns som under Craig Browns ledning för ett par år sedan. Han är den enda PNE tränare som fått sparken under alla mina år som PNE supporter. Alla de andra har tagits av andra klubbar, t ex David Moyes som fortfarande tränar Everton. Nå ja, åter till matchen.

Första halvlek startade otroligt dåligt för PNE. Redan efter elva minuter så hittade gamla veteranen Dean Windass rätt. Tio minuter senare var det dags igen. Matt Hill försökte nicka undan bollen, men det blev inte bättre än att den gick till Frazier Campbell som kunde lägga in tvåan bakom Andy Lonergan. PNE hade inga riktigt farliga målchanser i första halvlek, utan 2-0 stod sig till pausvilan.

I paus gjorde PNE två byten då Patrick Agyemang och Darren Carter kom in istället för Andy Carroll respektive Chris Sedgewick. PNE börjar sedan den andra halvleken med att sätta lite press på Hull. Men i den 63 minuten så får Hull frispark i ett bra läge och Andy Dawson sätter dit den. 3-0 och matchen var riktigt stängd för PNEs del.

PNE har inte vunnit på bortaplan än denna säsong. Och det ser verkligen inte bra ut för laget. En placering ovanför nedflyttningsstrecket och vinster måste börja tas nu. Innan det är för sent. Styrelsen ska som sagt ha möte i veckan, och jag hoppas att Paul Simpson får gå. I nio månaders tid har PNE gått trögt nu, och det är dags att ändra i laget. Första steget är att byta tränare. Det bästa vore om man gjorde det nu så att den nya tränaren som kommer in får tid under landslagsuppehållet att lära känna laget och utveckla sin fotbollsteori med grabbarna. Jag håller er uppdaterad om vad som händer i veckan.

Preston: Lonergan, Halls, St Ledger, Mawene, Hill, Sedgewick (Carter, 45), McKenna, Davidson, Whaley, Carroll (Agyemang, 45), Hawley (Ormerod, 71).
Avbytare inte använda: Neal, Chilvers.

Olle Nybergollzon_87@hotmail.com2007-11-12 15:41:00
Author

Fler artiklar om Preston