Lagbanner
2018-01-20 16:00

Oxford - Bury

Inför Preston - Derby

Prestons kaosvecka bara fortsätter, och hoppet till en vinst mot Derby minskar. Tydligen så har deras enda hela och tillgängliga anfallare Jon Parkin gått till Cardiff nu. Truppen är så tunn så det finns inte.

Man kan hoppas att det nya året ska börja bra för vårt kära Preston, men det ser tyvärr väldigt mörkt ut. Efter att ha förlorat fyra lånspelare tack vare Alex Ferguson så har även nu Jon Parkin blivit otillgänglig. Han har nämligen under Fredagen varit i Cardiff och gjort en medicinsk undersökning och förväntas skriva på under helgen. Det ger vår trupp ännu en bortfall, och den enda anfallaren innan Hume kommer på Måndag är Chris Brown. Brown har dock varit skadad sen i september och har inte spelat sen dess. Jag har ingen som helst aning om hur Unsworth kommer formera laget imorgon. Det finns inte så många att välja på och troligtvis får ungdomar chansen.
De möter ett Derby som kommer revanschsuget efter Onsdagens jättetorsk mot ärkerivalen Nottingham. Nigel Clough sågade det mesta i laget efter den insatsen, och de kommer prestera bättre mot ett PNE i brygga.
Just nu vill jag bara ha en ny tränare, och ett stort lass nya spelare så att det blir ordning i klubben igen. Det är kaos med stort K och lyckas vi knipa poäng imorgon så är jag euforisk.

Olle Nybergollzon_87@hotmail.com2010-12-31 17:53:14
Author

Fler artiklar om Preston