Lagbanner
2018-04-17 20:45

Wigan - Oxford

Inför Preston - Middlesbrough

Preston möter Middlesbrough på hemmaplan i eftermiddag, och det är en viktig match för båda lagen som är med och krigar i nedflyttningsträsket.

I Preston förväntas Paul Coutts vara tillbaka efter skada. Sean St Ledger väntas även ta plats på bänken trots att han fick hjärnskakning under träning förra veckan. Laguppställning blir troligen densamma som de senaste matcherna, men undantaget att Iain Hume ersätts av Unitedlånet Josh King. Middlesbrough kanske får tillbaka Nicky Bailey efter skada, han testas sent.

Både Preston och Middlesbrough fick sina matcher i Söndags uppskjutna, och både lagen borde vara väldigt spelsugna. Det är en väldigt viktig match för båda då det skiljer två poäng mellan dem. Preston har 24 platsen med sina 19 poäng, medan Middlesbrough ligger 21 med sina 21 poäng. Den känns extra viktig för Preston, som vid vinst kan kliva upp ovanför nedflyttningsstrecket. Blir det förlust så blir det däremot en lucka upp till 21 platsen.

Jag tror det kommer bli kamp på planen, och eftersom Preston blivit lite stabilare på sistone så tror jag på vinst. Det är dags att göra Deepdale till det fort det brukar.

Mitt tips: 2-0

Olle Nybergollzon_87@hotmail.com2010-12-28 09:12:12
Author

Fler artiklar om Preston