Lagbanner
2018-03-20 20:45

Rochdale - Fleetwood

Inför Watford - Preston

Två formstarka lag möts idag på Vicarage road. Ett Preston i poängbehov mot ett Watford som senaste gjorde en av säsongens insatser mot serieledande QPR. En hårt batalj väntas i ett snöigt England.

Idag är det en ny ”cupmatch” för Preston. Bortamötet mot formstarka Watford blir tufft, men varje poäng är nödvändig. Watford som är obesegrat i fyra matcher, kommer stärkta efter förra veckans derbyseger mot QPR. En av säsongens bästa insatser i championship gav Watford en mycket övertygande 3-1 seger.
 
Preston förväntas starta med samma lag som senast mot Ipswich, med undantag av att Iain Hume är tillbaka i Barnsley efter att hans 93 dagars lån gått ut. Troligen blir Joshua King eller Paul Parry ersättare. Glädjande för PNE är att Stokelånen Danny Pugh och Michael Tonge har fått sina lån förlängda till 16 januari. Lånen skulle egentligen gått ut efter matchen mot Watford, men har nu istället förlängts. Ett mycket glädjande besked, då Pugh och Tonge gett Preston en rutin och stabilitet som laget saknar många gånger under säsongen.
 
Preston, som är obesegrat i sina tre senaste matcher, måste försöka bygga vidare på den positiva trend de är inne i. Det laget saknat under säsongen är förmågan att kunna komma in i en positiv och vinnande trend. Lagets defensiv har sett väldigt bra ut de senaste matcherna, och lyckas man bygga vidare på den så kan det mycket väl bli tre poäng idag.
 
Mitt tips: Watford – Preston 0-1

Olle Nybergollzon_87@hotmail.com2010-12-18 11:32:07
Author

Fler artiklar om Preston