Lagbanner

Kaotiskt i Preston

Det har blivit rejält kaotiskt i Preston sen tränare Ferguson fått sparken. Laget ser väldigt tunt ut till morgondagens match mot Derby.

Efter att Ferguson fick sparken i Onsdagskväll så har det bara varit kaos i Preston. Man sa upp kontrakten med hans assisterande tränare Kevin Russell och även fysion Scott Taylor. David Unsworth kommer in som ersättare medans letandet efter en ny tränare sätts igång. Han får med sig ungdomslagets tränare Dean Ramsdale och Jamie Hoyland som hjälp. På Torsdagmorgon så kommer besked från Manchester United att man vill ha tillbaka alla tre lånspelarna som finns i Preston. Josh King och Ritchie De Laet försvinner på en gång eftersom det finns en sån klausul i deras kontrakt. Matt James är på ett säsongslån så hans kontrakt är annorlunda, men troligtvis försvinner också han inom en snar framtid. Jag känner mig lite uppgiven och hoppades inte att Alex Ferguson skulle agera så.
Tidigt på Fredagsmorgonen så kommer det också in uppgifter som säger att Stoke har kallat tillbaka sina två lån, d.v.s. Michael Tonge och Danny Pugh. De åker tillbaka till Stoke med omedelbar verkan. Detta gör att Preston tappar 5 spelare som varit väldigt delaktiga i laget. Hur man nu ställer upp mot Derby på Lördag har inte en aning om.
Positiva nyheter är dock att Iain Hume är klar. Han har skrivit på ett 3 års kontrakt, och är spelklar till Måndagens match mot Crystal Palace. Samtidigt har Richard Chaplow gått ifrån klubben. Han har varit utlånad till Southampton och de har nu köpt honom.
Det kommer säkert hända mer saker innan morgondagens match, jag hoppas att de flesta spelare nu finns tillgängliga och inte åker på några nya skador. På Lördag krävs mycket hjärta och kamp för att ha chans på tre poäng.

Olle Nybergollzon_87@hotmail.com2010-12-31 12:08:59
Author

Fler artiklar om Preston