Wigan - Oxford
1 - 0

Preston - Middlesbrogh 1-3

Preston förlorade det viktiga bottenmötet mot Middlesbrough, och det ser nu väldigt mörkt ut för PNE.

Matchen började bra för Preston, som pressade på och hade några farliga lägen. 1-0 målet kom på hörna i mitten av den första halvleken när högerbacken Billy Jones dök upp på andra stolpen och nickade in 1-0. Men som Preston har visat många gånger under säsongen så en ledning något man inte har alltför länge.
Leroy Lita fick för mycket utrymme i mitten på planen några minuter senare, och kunde avancera till straffområdskanten. Där sköt han distinkt in 1-1, något som visade var matchen var påväg.

I andra halvlek så var Middlesbrough det bättre laget och lyckades göra två mål på tre minuter. Först löpte Lita på en långboll och var snabbare än Wayne Brown, och kunde sen enkelt peta in 2-1. Tre minuter senare så nickade David Wheater in 3-1 från en frispark. Matchen blev inte som Preston hoppats och vi har nu 5 poäng upp till säker mark.