Sillysvep: "Lämnar förhandlingsbordet"
Ingen flytt denna sommar för Chiesa?

Sillysvep: "Lämnar förhandlingsbordet"

En bekräftad övergång och lite handplockade rykten i detta hav av spekulationer som transferfönstret har att erbjuda.

Lämnar förhandlingsbordet?
Enligt Sky Sports News har Liverpool släppt blickarna som var riktade mot Turin och mer specifikt sommarens stora genombrott, Federico Chiesa.
Merseyside-klubben fick enligt uppgifter ett bud på £86 miljoner avvisat under den förgående helgen.

Även om dom röda är lockade av tanken att plocka in Chiesa så är det osannolikt att det är en affär som kan gå i lås under detta transferfönster.

Det verkar som att Liverpool har blivit avskräckta när det gäller den begärda prislappen på spelaren samt Juventus planer att göra det som var ett lån till en permanent övergång. Detta har fått klubben att lämna förhandlingsbordet.


Speedking på radarn?
Liverpool är redo att besöka transfermarknadens outlet där Adama Traore enligt the Daily Star för närvarande befinner sig. Reapriset ska vara £30 miljoner för den vindsnabbe yttern, och enligt dessa uppgifter ska alltså Liverpool vara redo att nappa.

Jürgen Klopp ska vara ett stort fan av spanjoren men han bör förvänta sig ett motstånd när klubben förhandlar med Wolverhampton som gärna ser att deras spelare stannar ytterligare en säsong.

När Liverpool kom och knacka på dörren för 18 månader sen och frågade gällande Adama Traore så ville inte Wolves lyssna på något bud under £60 miljoner.

Hur som helst så lider ”The Wanderers” i pandemins spår av ekonomiska problem. Adderar man Traores besvärande axelproblem samt hans sämre form under förra säsongen till ekvationen så kan det leda till ett rejält reapris under denna sommar.

 


Den viktigaste nyheten?
Ex-röda mittbacken Mamadou Sakho har flyttat hem till Frankrike och skrivit på för Montpellier.

Sakho lämnade efter förra säsongen Crystal Palace som free agent och kommer alltså nästa säsong spela fransk ligafotboll.

Mamadou Sakho gjorde fyra säsonger i den röda tröjan.
 


Tomma rykten återigen?
Liverpool förhandlar enligt uppgifter med Watford gällande en flytt för Ismaila Sarr till nordvästra England.

Enligt 90min så är Liverpool ute efter en ny forward denna sommar, och att dom nu förhandlar med nykomlingen Watford om en övergång för Sarr. Senegalesen var intensivt kopplad med en flytt till Anfield förra sommaren innan Liverpool valde att värva Diogo Jota i stället.


Källa: Liverpool Echo

Ludvig Wadellludvig.wadell@liverpoolsweden.se@LudvigWadell2021-07-27 23:57:00
Author

Fler artiklar om Liverpool