Lagbanner
Sunderland gör sommarens första värvning
Sunderland har ingen tränare, men gör ändå spelarvärvningar.

Sunderland gör sommarens första värvning

Trots att de inte har gjort klart med en ny huvudtränare så har de ändå gjort klart med sitt första nyförvärv denna sommaren. De värvar den 34-åriga Simon Moore på ett tvåårskontrakt efter en fri övergång från Coventry City.

Efter att Alex Bass lämnade för spel i League One klubben Notts County så trodde nog många att den unga Nathan Bishop skulle bli andra alternativet bakom den självklara Anthony Patterson. Nu ser han dock ut att bli tredje alternativet efter att Sunderland gjort klart med sommarens första vävrning i den 34-åriga Simon Moore. 
 

Han kommer närmast från Coventry City där han gjorde 46 matcher men förra säsongen fick han nöta bänk. Moore ansluter till "The Black Cats" gratis den 1 juli när hans kontrakt med Coventry går ut. Till klubbens hemsida säger han: 

– Det känns fantastiskt att vara här, när jag fick höra att Sunderland var intresserade så tog jag chansen. Jag har varit en del av några väldigt framgångsrika omklädningsrum genom åren och jag vill tro att jag kan ge det till Sunderland. Jag ser fram emot att sätta igång, träffa resten av killarna och hjälpa klubben röra sig i rätt riktning. 

Han skriver på ett tvåårskontrakt med en option att förlänga med ännu ett år. Han har tidigare spelat i klubbar som Cardiff City, Brentford och Sheffield United och med de sistnämnda spelade han i Premier Legaue. Sunderland gör klart med Moore trots att de inte har gjort klart med en huvudtränare inför nästa säsong. 

Markus Olofsson2024-06-21 17:52:34
Author

Fler artiklar om Sunderland