Lagbanner
Sunderland värvar anfallare från Benfica

Sunderland värvar anfallare från Benfica

Sunderland fortsätter att förstärka truppen inför nästa säsong och har nu gjort klart med sitt tredje nyförvärv, nämligen Luis Hemir Silva Semedo från Benfica.

Sunderland fortsätter värva spelare och har redan gjort klart med sitt tredje nyförvärv. Luis Hemir SIlva Semedo kommer närmast från Benfica där han spelade 61 matcher och gjorde 28 mål för deras B- och U23-lag. Den 19-årige portugisiska anfallaren skriver på ett kontrakt som sträcker sig till 2028. 

Hans första ord efter flytten löd: "Detta är en stor flytt för mig och jag är väldigt glad över att vara här. Sunderland AFC har många unga spelare som har viktiga roller i klubben och jag tror det kommer bli väldigt bra för mig och min personliga utveckling. Jag är exalterad att möta mina nya lagkamrater, se arenan och uppleva supportrarna.”

Mina tankar:
En spelare som jag inte sett någonting av och inte ens hört talas om innan, men han tillhörde Benficas organisation så man får nog betrakta honom som en stor talang och det ska bli kul att se honom spela. Han är bara 19 år så han har tid på sig att utvecklas och kommer nog kunna spela en viktig roll för klubben.

Markus Olofsson2023-06-18 14:01:55
Author

Fler artiklar om Sunderland