Lagbanner
Sunderland värvar anfallare från Ryssland – ersätter Clarke
Jack Clarke ser ut att lämna Sunderland för Ipswich Town, nu kan Wilson Isidor komma att ersätta honom.

Sunderland värvar anfallare från Ryssland – ersätter Clarke

Sunderland värvar den franska anfallaren Wilson Isidor på lån. Han kommer från Zenit Saint Petersburg och kan komma att ersätta Jack Clarke.

Sunderland har gjort klart med sin fjärde värvning detta sommarfönster, denna gången handlar det om den 23-åriga franska anfallaren Wilson Isidor på ett års lån. Isidor kommer närmast från Zenit Saint Petersburg där han vann ligan förra året och under den pågående säsongen har gjort två mål på fem inhopp. 

Han har tidigare jobbat med tränaren Régis Le Bris när han spelade i Stade Rennes ungdomslag och han säger såhär till klubbens hemsida: 

– Jag är så glad över att skriva på för Sunderland. Det är en fantastisk klubb med en enorm supporterbas och när en klubb som denna vill ha dig så känns det helt fantastiskt. Jag tvekade inte, det var ett naturligt val. Jag visste alltid att Sunderland var en stor klubb så jag kan inte vänta med att sätta igång och se Stadium Of Light och förhoppningsvis kan jag få supportrarna att skandera mitt namn. 

Klubben väljer att ta in Isidor i samband med att det rappoterats om att Ipswich Town har nått en överenskommelse med "The Black Cats" för en övergång av Jack Clarke. 

 

 

Markus Olofsson2024-08-23 16:04:00
Author

Fler artiklar om Sunderland