Lagbanner
Tottenham Hotspur Stadium, 2022-03-07 21:00

Tottenham - Everton

Inför Watford – Swansea

Inför Watford – Swansea

Swansea möter på lördagen nykomligen Watford. Förhoppningsvis kan Swansea fortsätta med sitt fina spel och ta med sig poäng hem.

Skadeläget är bra i laget, till matchen ska dessutom Montero vara tillbaka i spel. Med tanke på hans fina form innan skadan är det självklart tillskott, även om han kanske inte få spela från start. Stora funderingen gäller nog på mittfältet, då både Shelvey, Sigurdsson och Ki spelade bra i landslaget. Innebär detta att Cork får finna sig att starta på bänken?
 
En trolig elva är:
Fabianski
Naughton-Williams-Fernandez-Taylor
Ki-Shelvey
Ayew-Sigurdsson-Montero
Gomis
 

Watford har än så länge bara en förlust, vilket får anses vara imponerande för en nykomling. Tyvärr för laget har det blivit oavgjort i övriga matcher vilket gör att laget ändock bara har tre poäng efter fyra omgångar. För laget gäller det främst att få igång målskyttet, två mål på fyra matcher gör de till ett av de sämsta i ligan. Dessutom kom båda dessa mål i premiären, efter detta har det varit tre ligamatcher utan mål framåt.
 
Förhoppningsvis fortsätter Watford ha problem med offensiven samtidigt som Swansea fortsätter på samma sätt som de gjorde innan landslagsuppehållet. Gör de det kan det bli en trevlig lördag för alla som håller på Wales stolthet!

Anders Persson2015-09-11 13:07:29
Author

Fler artiklar om Swansea