Lagbanner
Tottenham Hotspur Stadium, 2024-09-21 16:00

Tottenham - Brentford

Big Ange behöver en vinst
Big Ange har tappat i popularitet.

Big Ange behöver en vinst

Tottenham har inte fått med sig poängen som man hade önskat från säsongsinledningen. På lördagen kommer Brentford på besök. Spurs behöver vinna.

Det kommer aldrig gå att rätta sig efter supportrarna. För supportrarna tycker olika. Men det är inte så att supportrarna har fel. Tränaren har inte rätt. Men tränaren bestämmer. Ange Postecoglou har det inte lätt just nu, men han verkar själv tro att han har det svårare än vad han har. Och han verkar förvärra för sig själv.


En vinst kanske enar
När Lucas Bergvall byttes ut mot Coventry möttes beslutet av burop från Spurs supportrar. 18-åringen hade inte varit magnifik, men han hade varit nåt att tro på, och han var bäst på planen. Postecoglou är inte van vid att möta sådana reaktioner på byten. Dessutom var det inte vilka som helst som skulle bytas in. Det var kaptenen och vice-kaptenen, Heung-min Son och James Maddison. Men publiken var inte nöjda. Nånting har hänt.

Tottenham tar på lördagen emot Brentford. Det är en viktig match. Postecoglou har experimenterat med balansen i laget, och nånstans kanske han har börjat komma fram till det som många supportrar redan visste, det saknas en pjäs på det defensiva mittfältet. Det går att spela Maddison och Dejan Kulusevski centralt, men det behövs nåt som balanserar upp det. Yves Bissouma är för ojämn, både under matcher och från match till match. Pape Matar Sarr rör sig över för stora ytor vilket lämnar hål bakom ryggen, och han saknar en del i bolltrygghet vilket ger motståndare chansen att hugga. Rodrigo Bentancur är mångas favorit på platsen just nu, men frågan är om han verkligen håller som ensam defensiv pjäs.


Brentford har vunnit hemma
Brentford har den här säsongen hemmabesegrat  Cryatal Palace och Southampton. Man har förlorat borta mot Liverpool och Manchester City. Det är svårt att dra några slutsatser av detta. Men det vi kan vara säkra på är att lagdt kommer att tro på möjligheten att ta tre poäng. Man möter nämligen ett Tottenham som alla kommer att uppskatta sina chanser mot.


Möjlig startelva Spurs:
Vicario
Porro Romero van de Ven Udogie
Bissouma
Kulusevski Maddison
Johnson Solanke Son

Bror Hemmingbrorhemming@gmail.com2024-09-20 16:01:00
Author

Fler artiklar om Tottenham