Lagbanner
St Andrew's, 2024-09-18 21:00

Coventry - Tottenham

Coventry i Ligacupen
Offensiven såg inget vidare ut mot Arsenal. Läge att låta Dejan Kulusevski kliva upp på topp?

Coventry i Ligacupen

Tottenham kliver på onsdagen in i Ligacupen. Ange Postecoglou har satt press på sig själv genom att prata om han vinner saker den andra säsongen. Rimligtvis är Ligacupen det som är lättast att vinna, så nu är det upp till bevis i denna tävling.

Tottenham förlorade derbyt hemma mot Arsenal. Att då möta Coventry bara några dagar senare är inte helt lätt. Spurs behöver hitta motivation. Det är lättare sagt än gjort. Coventry har inlett Championship tveksamt, med en vinst på fem matcher, men det råder ingen tvekan över att det här är en stor match för Spurs motståndare.


Förändringar i startelvan?
Det är lätt att tro att rotation är lösningen på en match som denna. Men det är kanske inte vad Spurs behöver just nu. Vad man behöver är att få igång anfallsspelet. Att förändra för mycket kan vara ett förlorat tillfälle att få igång den här säsongen.

Det finns gott om spelare som skulle må bra av en start. Andy Gray och Lucas Bergvall användes mycket under försäsongen men fick inte hoppa in mot Arsenal. Wilson Odobert såg het ut när han slängdes in från start till vänster i debuten men har inte varit sig lik till höger. Radu Dragusin sitter ständigt på bänken när Cristian Romero och Micky van de Ven kan spela. Men om Romero nu tyckte sig vara lite sliten från landslagsspel så kanske han får lämna plats åt Dragusin. Samtidigt brukar Pedro Porro grina illa, så det skulle kunna öppna upp för Djed Spence eller kanske Gray.


Ligacupen kan vara kul
Tottenham jagar något att fira. Att vinna något skulle vara väldigt kul. Tar man Ligacupen seriöst så finns chansen. När Spurs vann Ligacupen 2008 efter att ha slagit Arsenal i semifinalen och Chelsea i finalen var det väldigt kul.


Möjlig startelva Spurs:
Vicario
Spence Dragusin van de Ven Udogie
Sarr Bentancur
Johnson Maddison Son
Kulusevski

Bror Hemmingbrorhemming@gmail.com2024-09-17 21:25:00
Author

Fler artiklar om Tottenham