Lagbanner
Tottenham Hotspur Stadium, 2024-09-26 21:35

Tottenham - Qarabag

Spurs ska välja väg i Europa League
Blir det en ny start för Lukas Bergvall när Spurs kliver in i Europa-spelet?

Spurs ska välja väg i Europa League

Tottenham spelar på torsdagskvällen hemma mot Qarabag. Ange Postecoglou har ett val att göra. Gå för fullt eller hålla igång truppen.

Är Europa League kul? Spurs spelar hemma mot Qarabag, och det är väl tveksamt om det känns särskilt kul. Men det är vad det är. Det är en tävlingsmatch som väntar, och även om det inte finns mycket att vinna så finns det mycket att förlora. En sämre insats i en sån här match skulle inte tas emot väl av supportrarna.


Romero borta
Cristian Romero är avstängd efter att ha åkt på två gula kort för ett och ett halvt år sedan. Djed Spence och Sergio Reguilon är inte tillgängliga eftersom dom inte är registrerade för spel i Europa. Det begränsar möjligheterna att rotera i backlinjen.

Det blir sällan bra med för många ändringar på en gång, men kanske väljer Ange Postecoglou ändå ett reservbetonat lag. Mot Coventry gick det vägen efter en sen vändning. Qarabag från Azerbajdzjan har dominerat den inhemska ligan totalt sedan säsongen 2013/14. 2020/21 kom man tvåa, men alla andra säsonger har man vunnit.


Bergvall från start?
Lucas Bergvall spelade från start mot Coventry och gjorde det bra. Senast i ligan fick han ett kortare inhopp efter att James Maddison gjort 3-1 mot Brentford. Nu är det kanske läge för en ny start?


Möjlig startelva Spurs:
Forster
Gray Dragusin Davies Udogie
Bissouma Sarr
Johnson Bergvall Werner
Solanke

Bror Hemmingbrorhemming@gmail.com2024-09-25 18:48:00
Author

Fler artiklar om Tottenham