Lagbanner
Tottenham Hotspur Stadium, 2024-04-07 19:00

Tottenham - Nottingham

Tar Spurs chansen?
Brennan Johnson har kommit igång efter en tuff höst där han fick utstå hård kritik.

Tar Spurs chansen?

Tottenham har chansen att klättra upp på fjärde plats i tabellen när man på söndagen tar emot Nottingham. Efter Aston Villas poängtapp hemma mot Brentford är Spurs tre poäng efter men har spelat två färre matcher. Nottingham krigar för fortsatt spel i Premier Legue, så matchen är svårare än vad den ser ut.

Ibland måste man bara vinna. På söndagen är det bara tre poäng som gäller. Nottingham har överraskat positivt den här säsongen, men med detta sagt så är det ett lag som jagar Champions League medan det andra riskerar att åka ut, och allt som allt ska Spurs ändå vinna hemma. Men matchen ska spelas, och det finns alltid en risk mot ett motiverat motståndarlag.

Sarr tillbaka från start?
Målvakt och backlinje känns klart. På mittfältet kan det snurras runt. Pape Matar Sarr fick inleda på bänken mot West Ham. Rodrigo Bentancur är bättre med boll, men rör sig inte över lika stora ytor som Sarr, och mycket talar för att Sarr är tillbaka i startelvan mot Nottingham.

Offensivt har Dejan Kulusevski tappat sin plats. Hittills brukar han vara tillbaka efter en match på bänken, men det är inte helt givet att det blir så denna gång. Brennan Johnson och Timo Werner har gjort det bra och förtjänar båda att få spela vidare. Richarlison kommer inte att kunna spela, men i övrigt rapporteras inga nya skador i Spurs.

Spurs kan klättra upp på fjärde plats
I veckan tappade Manchester United 3-2 till förlust sent på övertid mot Chelsea. På lördagen tappade Aston Villa poäng hemma mot Brentford. Det är hög tid för Spurs att nu ta chansen. Tre poäng skulle betyda att Spurs klättrar upp på fjärde plats. Nottingham har några fina matcher i rad och kommer från en vinst mot Fulham. Spurs skulle må bra av en bra start, även om det inte täckte för tre poäng senast mot West Ham.

Möjlig startelva Spurs:
Vicario
Porro Romero Van de Ven Udogie
Sarr Bissouma
Johnson Maddison Werner
Son
 

Bror Hemmingbrorhemming@gmail.com2024-04-06 18:30:00
Author

Fler artiklar om Tottenham