Vill du skriva om Bournemouth?

Vill du skriva om Bournemouth?

Brinner du för Bournemouth och vill förmedla din kunskap och passion till en bred läsekrets? Vill du nå ut till de mest inbitna fansen i Sverige? Tveka då inte att ansöka som skribent på SvenskaFans.

Just nu behöver vi bli fler till vår Bournemouthredaktion. Vill du vara med och skriva om "The Cherries"? Tveka då inte att höra av dig.

SvenskaFans är sidan ”Av fans, för fans”. Vi vill vara ett alternativ och komplement för de traditionella medierna. Vi vill förmedla bilder, känslor, funderingar och åsikter utifrån supporterperspektivet, på våra egna villkor. Det är SvenskaFans i ett nötskal. Det är så man ska se på SvenskaFans – fansens egen kanal.

Som skribent hos oss har du chansen att utveckla ditt skrivande och skaffa dig massor av kunskap och erfarenhet kring den klubb ditt hjärta brinner för. Du får ett unikt kontaktnät tillsammans med likasinnade skribenter i en redaktion som färgar just ditt lag.

För att skriva på SvenskaFans ser vi att du uppfyller följande krav:
- Redo att jobba ideellt. SvenskaFans är trots allt en bra språngbräda ut i sportjournalistikens värld, och det finns flera exempel på skribenter som tagit steget till kvällstidningarna eller annan svensk sportmedia.
- Lägga ner åtminstone ett 1-2 timmar i veckan på att skriva, och känna att du kan göra så under en lång tid framöver.
- Du är en stor sympatisör av ditt lag, är väl insatt och följer dem flitigt.
- Behärskar det svenska språket väl.
- Är minst 16 år.
 

Låter det som något för dig?
 
Hör i så fall av dig till Englandsredaktionens Henrik Örtenvik på henrik.ortenvik@svenskafans.com eller till Fredrik Wiberg på fredrik.wiberg@svenskafans.com.

Skriv en kortare presentation om dig själv och din relation till Bournemouth.

Henrik Örtenvik2019-07-30 17:10:26
Author

Fler artiklar om Bournemouth