Jonas Olsson bakom bragden i Manchester!
Olsson stod för säsongens match på Old Trafford.

West Bromwich tog en välmeriterad seger på Old Trafford mot Manchester United. Svensken Jonas Olsson bakom segern.

Under hela matchen ägde hemma laget Manchester United. Van Persie, Fellaini, Juan Mata och United skapade chanser på chanser. Den första halvleken kom att sluta upp 0-0 trots chanser. West Brom bestämde sig redan i inledningen att backa hem och försöka spela sig framåt. Men oftast kunde United avvärja alla chanser från The Baggies.

Under den andra halvleken fortsatte hemmalaget att styra med mycket bollinnehav. Chanserna tillkom inte i samma utsträckning och West Brom tilläts komma in i matchen mer och mer. Drygt timmen spelad på Old Trafford faller kaptenen (tidigare United-spelaren) Darren Fletcher och WBA får frispark bara någon meter utanför straffområdet. James Brunt stegar fram och skjuter via muren in 1-0 för gästerna. I muren stod Jonas Olsson som fick bollen på sig och styrde bollbanan in i mål vilket gör att målet godkänns under svenskens namn.

Efter ledningsmålet backade West Brom hem med hela laget. Även Saido Berahino började arbeta hemåt. Samtidigt tryckte United och de tryckte. Inga riktigt heta chanser direkt men varje gång hemmalaget fick bollen i straffområdet skulle det bli extremt farligt. Vilket också skulle bevisas. Berahinos hemåt jobb skulle sluta med en straff för United med drygt 15 minuter kvar. Anfallaren får bollen på armen efter en inlägg från Valencia. Oturligt nog blåser domaren straff.

Robin Van Persie stegade fram och brände straffen! Boaz Myhill läser av straffen och gör en jätteräddning. Mot slutet kom det en slutforcering och Van Persie hade ett långskott som Myhill fick sträcka sig på ordentligt. En fantastisk enhands räddning som var påväg att borra sig ner i bortre hörnet. Vilken räddning!

Straffen skulle bli Uniteds bästa chans i matchen och längre kom de inte. Trots att de röda ägde matchen fullkomligt stod West Bromwich Albion för en otrolig insats. Helheten stod för en magisk insats. Hårtjobb, disciplin och alla gjorde sin uppgift som Pulis hade sagt.

Säsongens match och insats från WBA som har haft en JOJO-säsong. Kontraktet är räddat vilket får ses som en seger i år.