Lagbanner
Afrikanska mästerskapen

Afrikanska mästerskapen

Då är dags igen för Afrikanska mästerskapen i fotboll.

Återigen försvinner det spelare till de Afrikanska mästerskapen. Jag tycker det är vansinnigt att klubbarna ska vara tvugna att släppa sina spelare mitt under säsongen. Visst det är väldigt varmt i Afrika på sommaren men det borde gå att fixa på något vis ändå. Att det sedan är också vartannat år som de Afrikanska mästerskapen spelas är inte heller bra. Vart fjärde år borde räcka.

Något annat som var galet var att West Ham tvingades att spela utan sina afrikanska spelare senast mot Brighton men att alla andra matcher fick de afrikanska spelarna vara kvar i sina klubbar.

West Ham har två spelare som försvinner Mohammed Kudus spelar med Ghana och Nayef Aguerd spelar med Marocko. Däremot Blev det inget spel för Said Benrahma i Algeriet och Maxwel Cornet i Elfenbenskusten.

Afrikanska mästerskapen spelas mellan 13 januari till 11 februari. Det är väl troligt att både Ghana och Marocko går rätt långt i turneringen.

Här är en länk om mästerskapet: https://dopest.se/afrikanska-masterskapen-2024-afcon-stream-sverige-tid-datum-spelschema/ 
 

Arne Söderlund2024-01-04 16:08:00
Author

Fler artiklar om West Ham